• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Sanathanim ben oğlumu kreşe bıraktıktan sonra Hergün süpürüp vileda ve toz alırım WC’leri de girdiğimde hemen 10 dakikada halleder çıkarım.onun dışında büyük temizlik ayda 2 kez falan yaparım çok büyük temizlik de 2 ayda bir 😂 dediğin gibi yoksa ömür temizlikle geçiyor insan biraz kendine vakit ayırmalı 🥰

Yazmelegi_ of bende de var bu. Araba plakasını geçtim bir şeylerin köşesini sayıyorum kelimeler sayıyorum ama mutlaka çift sayı olmalı. Bazen saymaktan midem bulanıyor

BenSem çok kötü hemde keşke hayatımda yüzünü görmeseydim öyle çektim çekiyorım

Birinin bardağı elinde yıkadığıni görünce bişey içemiyorum bide mutfakta küçük bir pislik bile olsa yiyip içemiyorum

Sucuk,kaşar,salatalik gibi şeyleri doğrarken sayiyorum ve çift sayiyla bitiriyorum🤣tek cikarsa cifte tamamliyorum 🤣🤣

Dpdpdp o köşe sayma da var mesela karşımda bi şekil var o şeklin köşelerini felan sayıyorum gerçekten sizin dediğiniz gibi mide bulandırıcı bisey bende çift çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor

Tırnak dudak yiyen insanlara takıntım var bu normal mi bilmiyorum ama çok irrite ediyor beni