• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Kivircik01 bulaşık makinesinin üst rafina sağ kenara çay bardaklarini sol kenara su bardaklarini dizerim..eğer karışık görürsem sinir olurum😅

Kivircik01 benim saçlarımı tek tek yolma takıntım var nefret ediyorum bu huyumdan ama bana iyi geliyor birgün kel kalacağım çocukluğumdan beri böyle

Kivircik01 en takıntılı olduğum şey birinin beni bekletmesi eşimle bir yere gidecejsak atıyorum saat 1 de demisse o 1i 1 geçmemeli geçerse ortalığı ayağa kaldirirm bu herkes için geçerli arkadaşlarım bile bekletirse vazgeçer gitmem. Terlik takıntım var ters terlik olmamalı evde bide uyurken ayaklarımı oynatirim 😂

Kivircik01 temizlik takıntım var, birinin evini bir defa pis görsem o evde yemek yiyemem, tırnaklara çok dikkat ederim tırnak yiyen insanların yaptığı yemekler yine midemi bulandırır. başkasının evine gittiğimde havluya ellerimi silemem.
        bunun haricinde fobilerim var kedileri uzaktan sever beslerim ama yakınımda olmasından rahatsızlık duyarım panik atak geçiririm adeta. bi cafede falan otururken kedi gelse çığlıklar içinde kalırım. sokakta yürürken kedinin olmadığı taraftan yürürüm, kedili evlere gitmem. (psikolojik olarak rahatsız oluyorum, elimde değil 🥲 )

sevgi9654 bi arkadaşım vardı üniversitede yemekhaneye kedi girmişti herkes yemek yiyor kendi çığlık ata ata masalarım yemeklerin üzerinde dolandı dayak yicekti o geldi aklıma 😂😂

Kivircik01 o kızı en iyi ben anlarım🥲 valla çok kötü bir şey özellikle bi ortamda falan olunca eşim utanıyor adeta benden kendi ailem alışmıştı😂😂 ben de eve gelince kendimden utanıyorum ama bile isteye yapmiyorum🥹🫠