Esranur_53 aa ilginçmiş 😳 bu bende hiç olmayacak bi takıntı sevdim 😂😂
Takıntılarınız? 😂😂
Kivircik01 al bu takıntıları napıyosan yap şimdi 🤪🤪 geçmiş olsun şimdiden 😅
subatmasali 1 olacağına 2 olsun dimi ama 😂😂
Ddem seni kaybetmeyim Didem 😂😂😂
Kivircik01 hadi insallah hayirli haberlerin olur ☺️
Kivircik01 🤣🤣 hehehhehe yaşasın
Ozgeex ama yine de haklıyız 🥹😂😂
Minnak3367 aman sesli söyleme en sevilmeyen olursun benden demesi 😂😂
Tugrann-annesi0404 ayy seninkiler çok iyi takıntılar vallaaa
Kivircik01 başka çok var aslında ya evler temiz olması lazım çamaşırlar güzel kokması lazım 😂
Kivircik01 çamaşırları sererken de,katlarkende
Eşiminkiler
Oğlumunkiler
Benimkiler diye ayırırım ve bunları da kendi içinde iç çamaşırları
Üstler
Altlar
Asılacaklar
Çoraplar
Diye ayırırım 😂😂 bunlara birde bebek kıyafetleri eklendi ahhh kafayı yicem 😂😂
HalideSultan He vallahi işin kötü yanı takıntı olduğunu bilmediğim zibilyon tane takıntım varmış 😂😂😂
Nehirsude inşallah kuzum benim teşekkür ederim 😘 sen ne yaptın ?
Elenora seni seçtim pikaçhuuuuuuu ⚡️
anneveikibebekli kokuuu her şeyin kokulusunu her çeşidini alırım 😂😂
chefmom kız bu da mı takıntı ben yıllar yılı yaparım asıl ben kafayı yicem 😂😂😂
Tesbih sesi , bozuk para sesi, duvar saatinin sesi, Kil tüy takıntisi sürekli yerden toplarim
Kivircik01 kıyafetleri de dolaba renklerine göre asmam lazım hepimizinkini. Yemek yapmaya başlarken herşey önümde olur soğanları bir kaba biberleri bir kaba domatesi bir kaba yani herşeyi ayrı ayrı doğrar öyle devam ederim beynimin içi zaten yeterince karışık 😂 püsküllü halıların kenarlarını tarakla tek tek düzeltirim. Araba plakaları okumam lazım zorundaymışım gibi hissediyorum. Birde şu yol kenarındaki sınır levhaları sayıyorum istemsizce. 1 tane kaçırırsam ağlayasım geliyor o yüzden arabada başka şeylerle uğraşmam gerekiyor 😅 aklıma gelenler bunlar 😅
Birikii iç sesim 😃😃
Kivircik01 başkaları önüne döker eline geleni katlar koyar izlerken kriz geçiriyorum 😅 kaynamama derim ben geleceğimde katlanacak çamaşır olmasın nolur görmek istemiyorum 😅😅