Birikii bende bende bide ses çıkarmazlar mı 😅
Takıntılarınız? 😂😂
Kivircik01 valla bende yalnızım sanıyordum ama geçenlerde eşimin abisinin geliniyle köye gitmiştik beraber çocuklarla uyurken baktım ayaklarını oynatiyo sordum onunda aynıymış yalnız degilmisim 😂😂
Kivircik01 bişeyin takım olması takındtım var meslea beyaz eşyaları farklı farklı marka alamam veya ne bilim başka şeyler içinde geçerli
Kivircik01 temizliği hiç bir zaman günlük temizlik yapmam sürekli dip köşe olacak
anneveikibebekli çünküüü yurt dışındasın 🥹
Merve1616 yıkamaya bahane buluyorsun desene 😂😂
Ebus2045 hahaha çok iyi ya 😂😂
turkuaz_ bu beyaz eşya şeysi bende de var illaki de aynı marka olacak tövbe ya
Mutluanne66 her gün müüü
Siracinannesi valla bi anda başladı bende
Siracinannesi 😂😂😂 aynı derece manyaklık
- Düzenlendi
Kivircik01 evet canım 😂 ailem Kayseri de yaşıyor oraya gidiyorum
Birikii evet ya ne kötü Bi ses o
pera_ bunun için destek alabilirsin Buda bi alışkanlık çünkü
Bmbe21 yaaaa bu kadar benzerlik olur resmen 😅
Çift sayı takıntım var 🥲 mesela televizyonda ses açarken biri 11de bıraktığını görürsem uyarırım ya 10 yap ya da 12 diye 😅 mesela yatacağım zaman son kez saate bakarım 02.33 ise 02.34 olana kadar beklerim (ayrıca saniyeside çift olmalı çift olduğu an ekranı kitler derin bir oh çekerim😅)
Kivircik01 o kadar çok ki 😅
Kivircik01 buz dolabindaki el izleri 😅 ama ozellikle buz dolabindakiler cunku gun icinde kac defa sildigimi bilmiyorum cocuklar sağolsun
chefmom deminden beri okuduklarımın arasında bu en normali. Ki takıntı değil kolaylıktır. Bende eşimin kendiminkileri ayırır havluları ayırarak katlarım ki direk yerleşecek yere koymak için. Ama çok değişik şeyler varmış yaa böyle her şeye takılan insanların evime gelmesini istemem açıkçası😂 her gün sil süpürle mi uğraşacağım. Dünyaya bi kez geldim onuda temizlik takıntısıyla yaşayamam..