• Öneri
  • Bebiş Hazırlıkları 🤱

fizikcianne 36+2 bugün ütü yapmaya fırsatım oldu hafif ağrılar gelince korkudan napacagimi şaşırdım 😅 hazırda çantam yok üstelik 21 aylik bir de kızım var siz siz olun 32de hazır olsun rahat olun

fizikcianne ay ne kadar erken o kadar iyi benim herseyim son haftalara kaldı perişan oldum. 30 lu haftalardan sonra hiç ummadığınız bir anda ağırlaşıyorsunuz ya da farklı sorunlar eşlik edebiliyor . Benim 35. Haftada kaşıntı ve ciddi ödemler başlayınca anladım ne kadar gec kaldığımı cünkü hiçbirşey yapmaya gücüm yoktu. Erkenden başlayın bence

fizikcianne ben 37 de valizi hazırlayıp koymuştum bugün 38+1iz iki gün sonra doğuracağım inşallah hayırlısıyla

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

fizikcianne 32 haftada yıkadım ütüledim 34. Haftada çantasını hazırladım. 35. Hafta ev temizledim. Yarın 38. Hafta olacağız odasını son bir kez daha temizleyip kapatacağım

fizikcianne 33.haftada yaptım 5 günümü aldı resmen hiç kolay değil annem yaptı çoğu şeyi bir de

-Mercimek-4 14 mmdi bugün kontrolde 29 mm olarak ölçüldü progestan kullanıyordum onun faydası oldu diye düşünüyorum

fizikcianne 30 haftalık oldu bu hafta ben de yıkadım ütüledim hastane çantasını hazırladım kafam çok rahatladı 🥰