Hamileanne utulenipkatlanip dolaba konan seyin nesi kirisacak bisey olmaz. Ayrica okadarda sakinmak iyi degil toz bu heryerde karsisina cikcak cocugun siz en alt arkada duran kiyafetide sonucta aylar sonra sirasi gelince giyene kadar duruyor sonucta bisey olmaz yani
Bebiş Hazırlıkları 🤱
Ben 29 haftada herseyi yikadim utuledim yerlestirdim ne olur ne olmaz iyice agirlasmadan yapayim dedim iyikide yapmisim herseyimiz hazir simdi hic bisey yok yapacak havalar sicakladi ayaklarim sisiyor agirlastim simdi olsa fenalik gelirdi hepsini yaparken .
34+3
33 haftalikta yaptım. Sonra daha çok agirlasacağım için sıcaklar da zorlamasın diye hallettim. Hurç içine yerleştirdim tozlanmasin diye. 36 haftada da çantamı hazırladım ve eşyaları dolabına yerleştirdim
64Demet64 katılıyorum nezaman yıkarsan ütülersen olur hiçbişeyde olmaz sonuçta kapalı dolapta durucak
fizikcianne 26 oldum hala tık yok bende sıcaklar bi geçsin bakalım 🥲
Bende 32 deyim daha başlamadım😁
fizikcianne 25 😅
fizikcianne valla bana kalsa 36’dan sonra başlayacaktım ama eşimin ısrarı üzerine 34’te başladım. Bugün 3. Gün hala bitmedi işler 😄
fizikcianne ay yapın . İlerleyen haftalarda daha zor oluyo . 34. Haftadayım 3 gündür yıka ütüle bitmedi daha 😄
fizikcianne yarın yıkayacağım nasipse haftasonuda ütüleyip yerleştireceğim 33 haftalık olmuş olacağız 🌸
Hdemir1618 aaa aynıyız sizin kacıncı dogumunz
fizikcianne 35. Haftadayım yarın yıkıycam inşallah start verdim ☺
fizikcianne 30 da ütüledim 32 hastane çantasını hazırladım🌻
34te utuleyip yerleştirdim dolabını. Bavulum 32de hazırdı halen bekliyoruz bebişi son 25 gün 🥹🙊
fizikcianne kıyafetten önce bir sürü detay olduğu için (anakucağı, dolabı vs)yavaş yavaş onları aldım.35 te kıyafet alışverişini bitirdim; 36 da ütüledim, valizimi hazrladım arabamın arkasına koydum.37 deyiz artık bekliyorum gününü.Eşime uymayıp erkenden hazrlasam daha rahat olurdum son 2 haftadır hiç şişmeyen ayaklarım çok şişmeye başladı insan eviyle mi ilgilensin yatsın dinlensin mi karar veremiyor.
32 de yıkadım 34 de de doğum çantası hazırladım kızlar
fizikcianne 31.haftamda odası geldi kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim 34.haftada hastane çantamı hazırladım bugün 36 haftalık olduk bekliyoruz artık yavaş yavaş 🥰 Çok geçe kalmadan bence bütün işlerini bitirmelisin çünkü insan sonlara doğru aşırııı ağırlaşıyor.
30 haftaligim bende bir daki hafta başlıcam hazırlamaya inşallah 🙏
fizikcianne ben 32.haftada yaptim daha fazla agirlasmadan yapmanizi tavsiye ederim sonra zorlayici olabiliyo🌸
Bugün 34+2 oldum 30. Haftada yıkayıp ütülemeye başmalıştım bugün de annemle odasını düzenledik hastane çantamı hazırladık yine eksikler bitmiyor tabi birkaç eksiğim var hastane çantama ekleyip kapatacağım ☺️