- Düzenlendi
Derin-derya09 Kız 👼🏻 Erkek belli eder erkenden vs diyorlarsa size inanmayın alakası yok yani erkek olup geç öğrenende çok oluyor onla ilgisi yok ☺️
Derin-derya09 Kız 👼🏻 Erkek belli eder erkenden vs diyorlarsa size inanmayın alakası yok yani erkek olup geç öğrenende çok oluyor onla ilgisi yok ☺️
gamzecgr haklısınız sanırım öyle hemen kaptırmamak lazım kendimi 1 ay sonra kesin belli olur dedi. İçimden de kız geçiyor ama hayırlı olsun da gerisi önemli de değil 😊
Derin-derya09 Sağlıklı sıhhatli gelsinler de ama insanın gönlünden de geçiyor valla bişiler yalan yok ☺️ ben de bi kız bi oğlan olsa çok iyi olur diyordum da olmadı 😂
Benim de 12 hafta bitti bugün yüzde 60 erkek dei sizce değişir mi daha sonra
Jale155 yalnız değilsin 16. Haftadayız hala göstermiyor cinsiyetini 🙄
Bu 11 12 de öğrenen arkadaşlar özel hastanede mi öğrendiler. Hem özel hem devlet takipliyim bende 12+4 yarın devlette ikili tarama var cinsiyet söyler mi acaba çok kötü ultrasonları. Sonuçları almadan da özele gitmek istemiyorum bu seferde meraklanıyorum 😄
Aysee1123 benimde kız dediler 12. Haftada %70 sizinde değişmemiş benimki de değişmez belki bende iki bacak arasını çok bet gosteriyordu
Jale155 11❤️