Nur_50 Jale155 1 tane çikolata muayene saatinden 1 saat önce yersen görebilirsin benim öyle 4 kez kontrol edildi bacak arası
havakervan Jale155 17 haftalık bugün öğrendim prensesim olacağımı @dolunayes doğru bildi teşekkür ederim 🌸
imrn_smsk Jale155 17+3 de dün öğrendim ikizlerim var 1 yaşında erkek bunada erkek dedi ama yanılma payı olabilir oyüzden beni detaylı ultrasona gönderdi😅
BusraBercin Mebus 12. Haftada şehir hastanesinde ikili taramada öğrenmiştim ben.doktorum kesin kız demişti.değişmedi şükür 🌸💞
Zeymerr Jale155 ultrasona gitmeden yoğun çikolata ve bol su için ozaman bebek hareketleniyor. Bizde 4 aylıkken öğrendik doktor emin olamadı 5. Ayda netleşmişti😅
Enas2365 Zeymerr ben koca paket çikolata yedim, döndü arkasını yattı. Şerbetli tatlı yeyip gittim acayip hareketliydi 😂 ben çikolata sevmem şerbetli tatlı severim bebek bana çekmiş herhalde 😂😂
Smyye0303 Jale155 3 hafta daha dayan az kaldı ayrıntılı da öğrenirsin😅büyük ihtimal kız bence ama bellide olmaz bizimki 15 haftalık öğrendik erkek bariz pipisi gördük 😂
Hdeniz61 Derin-derya09 bana da 12 haftalıkken kıza benziyor yüksek olasılık kız demişti 16 haftamda kesin olarak kız dedi değişmedi 😍
Hifa2989 Jale155 bende 17. Haftamdayım 15. Haftamda kıza benziyo dendi 16. Haftamda erkeğe benziyo dediler foto atsam anlayan bakabilirmi lütfen https://imgyukle.com/i/rtEfoS