• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

Jale155 12+2 de öğrendik 19 haftalığız değişmedi 🌸 Kontrole giderken çikolata falan yiyip gitmeyi denediniz mi hareketleniyormuş öyle diyorlar

Jale155 ben 12+4 haftalığım dün kız olduğunu öğrendim. %70 oranla kız. Gitmeden 2 saat önce vişne suyu içtim. Vişne suyunun ise yaradığını çok yerde okumuştum. Siz de gitmeden önce içebilirsiniz. Benimki bacaklarını baya açmıştı hersey çok net gözüküyordu.

Derin-derya09 olabilir çünkü ikiz benim birine %100 diğerine %98 eminim erkek dedi ikisi içinde değişmedi sizinki %70 demiş ya bi ihtimal değişebilir

Jale155 bizde 15+1 de ihtimal olarak öğrendik yarın kontrolümüz var kesinleşecek.Göstermedi uzun süre doktor salladı bişe yaptı bir an gözüktü sadece o anda %80 kız dedi doktor.

gamzecgr haklısınız sanırım öyle hemen kaptırmamak lazım kendimi 1 ay sonra kesin belli olur dedi. İçimden de kız geçiyor ama hayırlı olsun da gerisi önemli de değil 😊

Derin-derya09 Sağlıklı sıhhatli gelsinler de ama insanın gönlünden de geçiyor valla bişiler yalan yok ☺️ ben de bi kız bi oğlan olsa çok iyi olur diyordum da olmadı 😂

gamzecgr bende öyle düşünüyordum. İlk kiz olmuştu . Doktor bunu da kiza benzetti. İnşallah sağlıkla sihhatle gelir. Ama Allah’ım ne olur su sonradan anne karnında cinsiyeti değişen bebelerden olsun diye dua etmiyor değilim 😁😁😁

Benim de 12 hafta bitti bugün yüzde 60 erkek dei sizce değişir mi daha sonra

ESRAFS hahahahajaja geçen hafta ki kontrole kadar ben de umuyordum ta ki doktor pipilerini gösterene kadar bizim olmadı inşallah sizin olur 😂

Bu 11 12 de öğrenen arkadaşlar özel hastanede mi öğrendiler. Hem özel hem devlet takipliyim bende 12+4 yarın devlette ikili tarama var cinsiyet söyler mi acaba çok kötü ultrasonları. Sonuçları almadan da özele gitmek istemiyorum bu seferde meraklanıyorum 😄