• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

Derin-derya09 Sağlıklı sıhhatli gelsinler de ama insanın gönlünden de geçiyor valla bişiler yalan yok ☺️ ben de bi kız bi oğlan olsa çok iyi olur diyordum da olmadı 😂

gamzecgr bende öyle düşünüyordum. İlk kiz olmuştu . Doktor bunu da kiza benzetti. İnşallah sağlıkla sihhatle gelir. Ama Allah’ım ne olur su sonradan anne karnında cinsiyeti değişen bebelerden olsun diye dua etmiyor değilim 😁😁😁

Benim de 12 hafta bitti bugün yüzde 60 erkek dei sizce değişir mi daha sonra

ESRAFS hahahahajaja geçen hafta ki kontrole kadar ben de umuyordum ta ki doktor pipilerini gösterene kadar bizim olmadı inşallah sizin olur 😂

Bu 11 12 de öğrenen arkadaşlar özel hastanede mi öğrendiler. Hem özel hem devlet takipliyim bende 12+4 yarın devlette ikili tarama var cinsiyet söyler mi acaba çok kötü ultrasonları. Sonuçları almadan da özele gitmek istemiyorum bu seferde meraklanıyorum 😄

Mebus ikili taramada sadece tahmin ediyorlar diye biliyorum.. 12.hafta net öğrenmek için çok erken canim

Aysee1123 benimde kız dediler 12. Haftada %70 sizinde değişmemiş benimki de değişmez belki bende iki bacak arasını çok bet gosteriyordu

Tugbazdmr, başlığı Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍 olarak değiştirdi.
          Tugbazdmr bu tartışmayı sabitledi.

Jale155 11. Haftamızda doktorumuz tahmin yapmıştı ama hiç emin olmadığını söyledi, 20. Hafta ayrıntılı ultrasonda doktorumuzun tahmini tasdiklendi kızımız oluyormuş şimdi 37+6 gelmesini bekliyoruz Umay’ımızın ❤️

Jale155 ben 17. Haftamda gittim ultrasonu koyduğu gibi bacak arasını gördük oğluşum olacak inşAllah 🥹😇

Mebus evet bende tam 13 haftamda özelde öğrendim devlette bu haftalarda öğrenmeniz biraz zor

Jale155
          Bacaklarını acmiyosa kızdır derler benim de öyleydi 17.haftada çikolata yiyip ultrason a girdim biraz uğraştırdı sonra açtı şimdi 39+1 olduk kızıma kavuşmayı bekliyom😍