• Riskli Gebelik
  • Erken doğum riski ciğer geliştirici iğne 35 hafta 🥴

Arkadaşlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı 2800 kg olmuşuz plesantamızda erken yaşlanma varmış hem bebekte hem bende sancılar çıktı bu hafta bile doğurabilirsin dedi 4 tane ciğer geliştirici verdi bugün vurulacağım bu haftalarda doğum yapan var mı bilgi verebilir misiniz

zeyysuf benim 32.haftada tansiyon nedeniyle 2 doz vurulmuştum ama haftasında dogdu bi arkadaşım benden önce tam 36 haftada normal doğum yapmisti bebeği de 3 kg yoktu sanırım ama herhangi bir sorun olmadi küvez gibi inşallah sizde aynı şekilde ilerler süreç sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

Ben oğlumu 34+3′te doğurdum gebelik zehirlenmesinden 7 gün küvezde kaldı sonra aldım 3. gün havayı kesmişlerdi oğlumdan kendi nefes alabiliyordu sağlıcakla gelsin bebişiniz bi kaç gün küvezde kalabilir sadece ❤️

zeyysuf 35 haftalıksınız zaten neden ciğer geliştirici iğne verdi ki 34 haftadan küçüklere yapılıyor 🤔

zeyysuf ben 35 haftalarda doğum yaptım kızım da 2.600 doğdu bana erken falan demediler ertesi gün çıktık hastahaneden. 35 hafta erken mıymış bilmiyordum

zeyysuf 34+4 olduk bende sormuştum dr.ciğer geliştirici daha küçükler için sizin haftanz iyi dedi gerek duymadı

zeyysuf bunu sor bence haftan buna uygun değil ciğer geliştirici bebekte bende hareketsizliğe sebep olmuştu 4 doz fazla ya

symag erken dediler ama bence de erken değil ya 🙈

zeyysuf 4 tane minik şişeyi 2 doz şeklinde veriyorlar o yüzden öyle

Bu hafta 36 . Haftamdayım. Geçen hafta yani 35. Haftada doktor kontrolüne gittiğimde doktorum bebegın doğum kanalına indiğini erken doğabileceğini belirtti banada ciğer geliştirici iğne verdi 4 kutu 2 doz ilk gün diğer 2 doz ertesi gün yapıldı . İğnelerin üzerinden 3 gün geçti beklemedeyiz artık . Cuma tekrar kontrolüm var tabi o zaman kadar bebiş gelmezse. :)

Kaz Ahaha aynı durumdayız canım ben de sabah son ikiyi oldum cuma günü kontrole gideceğim doktorum artık karar vereceğiz ama doğurma lütfen cumaya kadar dedi 🤣🙈

Evet aynı durumdayız sağlıkla gelsinler inşallah 🐣🙂

Kaz canım gittin mi kontrole merak ettim 🙏🏻

• Kaz bunu beğendi.