• Doğum
  • Doğuramayanlar olarak toplaşalım 🫠

Turkan1234 ayy senin ki geliyo galiba canım bence nişandır çünkü günümüz geldi artık ben bile heyecan yaptım şimdi 🤲🏻😇💖

Turkan1234 bende naçizane tavsiye sürekli hurma ve ananas suyu iç ve bolca acilma egzersizleri uygula suni sanciya gerek kalmaz allahin izniyle bir ayazda kurtarsın inşallah 🥰

Eğer sancıların artmaya başlarsa geliyordur canım ama bu gün çatı muayenesi de olmuşssn ya bi an acaba o yüzden de olur mu diye düşündüm

Turkan1234 38+0ım erken doğum riskim vardı en son 3 cm olan açıklıkla geziyorum sancılarım var ama düzensiz doğuma elverişli değil 😵‍💫 doktor da normal doğumcu napıcam bilmiyorum gelmiyor bunlar

Canım lahana sarması çekti onu yapıyorum yiyeyim bari ondan sonra hazırım doğuma istediği zaman gelsin 😂

Turkan1234 Bende toplaşabilir miyim 19+6 haftalık hamileyim zaman hiç geçmiyor belli ki geçmeyecek zaman durdu bende toplaşayım şurda bir yerde😂😂

Turkan1234 her şeyi yapıyorum squat çömelme aksak gebe yürüyüşü bi sıcak duş yapamıyorum sular kesik sadece soğuk suyla alıyorum 😂 acaba ondan mı kaçıyo