Kızlar 39+2 olduk. Bugün nst günümdü sıfır sancı. Ama alttan muayene etti doktor ve rahim ağzın baya yumuşamış 1-2 cm de açıklığın var eve git bol egzersiz yürüyüş yap kanaman suyun olunca da gel dedi. Kendi gelmezse pazartesi yatışım olcak suni sancı deniycez. Sizde durumlar ne ☺️
Doğuramayanlar olarak toplaşalım 🫠
Turkan1234 özele mi gidiyorsun canım benim de cuma randevum var
Bebiş kanla inmiş mi
Turkan1234 ben de bugün 39+0oldum bebiste 4 kilo cumaya kadar gelmezse hazırlıklı gel cuma sezeryanle alicaz dedi yürüyüş yap falan dedi hayırlısı olsun hakkımızda
mmomyskaan evet özele gidiyorum. Bebeğin kanala inmesi durumuyla ilgili benim hekimim ilk hamilelikte açılma ilerlemedikçe bebek aşağı inmez diyor. Kanala inme durumu 2. 3. Hamileliklerde oluyormuş. Ama karnım aşağıda açıkçası çok sporda yapmıyorum sıcaklardan hantallaştım. Bugün açılman var diyince motive oldum eve gelir gelmez bacaklarımı aça aça 5 kat merdiven çıktım 😂
Turkan1234 😂😂 iyi yapmışssn bende hala tık yok ben ne yapacam bilmiyorum ya yapmadığım şey kalmadı artık
Zack amin inşallah. Squat yap bol bol. Ben sıcaklardan nefes alabildikçe akşam yürüyüşe çıktım biraz da squat yaptım. Bugünden itibaren de merdiven inip çıkcam. Benimkide 3500 gram
mmomyskaan normal mi istiyosun
Turkan1234 evet
Turkan1234 bizde 39 +1 hiç kontrol edilmedim sancım yok benimde. alttan muayene acı oldu mu acaba
rumeysakara12 36 haftalıkken alttan muayene oldum hiç beklemiyodum bi an muayene edicez dedi hazırlıksız olduğum için kastım kendimi çok acıdı canım . Ama bugün gitmeden önce kendimi o psikolojiye hazırladım çok hafif bi acı oldu. Hatta doktor alttan muayene edicem demeseydi ben isteyecektim hocam açılmayı merak ediyorum diycektim. Hem rahim ağzı uyarılsın diye istedim.
mmomyskaan gönlüne göre olur inşallah sağlıkla
Turkan1234 inşallh canım 🤲🏻🌸
mmomyskaan tuvalete gittim pembemsi bi akıntım var panik oldum nişan mı acaba
Turkan1234 ayy senin ki geliyo galiba canım bence nişandır çünkü günümüz geldi artık ben bile heyecan yaptım şimdi 🤲🏻😇💖
Turkan1234 bende naçizane tavsiye sürekli hurma ve ananas suyu iç ve bolca acilma egzersizleri uygula suni sanciya gerek kalmaz allahin izniyle bir ayazda kurtarsın inşallah 🥰
mmomyskaan muhtemelen alttan muayene yaparken rahim ağzı uyarıldı o yüzden
Yagmurella4165 amin inşallah dua edin bana