• Doğum
  • Doğuramayanlar olarak toplaşalım 🫠

rumeysakara12 36 haftalıkken alttan muayene oldum hiç beklemiyodum bi an muayene edicez dedi hazırlıksız olduğum için kastım kendimi çok acıdı canım . Ama bugün gitmeden önce kendimi o psikolojiye hazırladım çok hafif bi acı oldu. Hatta doktor alttan muayene edicem demeseydi ben isteyecektim hocam açılmayı merak ediyorum diycektim. Hem rahim ağzı uyarılsın diye istedim.

Turkan1234 ayy senin ki geliyo galiba canım bence nişandır çünkü günümüz geldi artık ben bile heyecan yaptım şimdi 🤲🏻😇💖

Turkan1234 bende naçizane tavsiye sürekli hurma ve ananas suyu iç ve bolca acilma egzersizleri uygula suni sanciya gerek kalmaz allahin izniyle bir ayazda kurtarsın inşallah 🥰

Eğer sancıların artmaya başlarsa geliyordur canım ama bu gün çatı muayenesi de olmuşssn ya bi an acaba o yüzden de olur mu diye düşündüm

Turkan1234 38+0ım erken doğum riskim vardı en son 3 cm olan açıklıkla geziyorum sancılarım var ama düzensiz doğuma elverişli değil 😵‍💫 doktor da normal doğumcu napıcam bilmiyorum gelmiyor bunlar

Canım lahana sarması çekti onu yapıyorum yiyeyim bari ondan sonra hazırım doğuma istediği zaman gelsin 😂

Turkan1234 Bende toplaşabilir miyim 19+6 haftalık hamileyim zaman hiç geçmiyor belli ki geçmeyecek zaman durdu bende toplaşayım şurda bir yerde😂😂