mmomyskaan normal mi istiyosun
Doğuramayanlar olarak toplaşalım 🫠
Turkan1234 evet
Turkan1234 bizde 39 +1 hiç kontrol edilmedim sancım yok benimde. alttan muayene acı oldu mu acaba
rumeysakara12 36 haftalıkken alttan muayene oldum hiç beklemiyodum bi an muayene edicez dedi hazırlıksız olduğum için kastım kendimi çok acıdı canım . Ama bugün gitmeden önce kendimi o psikolojiye hazırladım çok hafif bi acı oldu. Hatta doktor alttan muayene edicem demeseydi ben isteyecektim hocam açılmayı merak ediyorum diycektim. Hem rahim ağzı uyarılsın diye istedim.
mmomyskaan gönlüne göre olur inşallah sağlıkla
Turkan1234 inşallh canım 🤲🏻🌸
mmomyskaan tuvalete gittim pembemsi bi akıntım var panik oldum nişan mı acaba
Turkan1234 ayy senin ki geliyo galiba canım bence nişandır çünkü günümüz geldi artık ben bile heyecan yaptım şimdi 🤲🏻😇💖
Turkan1234 bende naçizane tavsiye sürekli hurma ve ananas suyu iç ve bolca acilma egzersizleri uygula suni sanciya gerek kalmaz allahin izniyle bir ayazda kurtarsın inşallah 🥰
mmomyskaan muhtemelen alttan muayene yaparken rahim ağzı uyarıldı o yüzden
Yagmurella4165 amin inşallah dua edin bana
Eğer sancıların artmaya başlarsa geliyordur canım ama bu gün çatı muayenesi de olmuşssn ya bi an acaba o yüzden de olur mu diye düşündüm
- Düzenlendi
Turkan1234 evet canım nişanin gelmiş ama Altan muayne yapıldığı içinde olabilir
mmomyskaan sancı bekliycem zaten gitmem hemen belimde hafif bi yanma var
Yagmurella4165 olabilir sancımı bekliyim
Turkan1234 hadi bakalım sağlıkla bir avazda kucağına al canim 💮 bizde 39+2 olduk henüz bir belirti yok bende
Turkan1234 38+0ım erken doğum riskim vardı en son 3 cm olan açıklıkla geziyorum sancılarım var ama düzensiz doğuma elverişli değil 😵💫 doktor da normal doğumcu napıcam bilmiyorum gelmiyor bunlar
Pamukprensesimm muayeneye gidince alttan muayene talep edin o biraz tetikliyor
Youngmotherr ayy bende 2 cmle günlerce dolanmam inşallah🥹 tabi hayırlısı neyse o olsun ama
Canım lahana sarması çekti onu yapıyorum yiyeyim bari ondan sonra hazırım doğuma istediği zaman gelsin 😂