Htc26 işte her doktor göze alamıyor. Yaşadığınız şehirde ssvd yaptıran doktor mutlaka vardır iyi araştırdınız mı?

Ummu_hafsa evet yaklaşık ıkı katı ucret alınıyor , henuz yenı bı doktorla görüştüm 9-10 bın normal sez fıyatı ssvd ıcın 25-30 bın dedi , benım bütçem yok malesef istemeyerek tekrar sezeryan olacağım

Milkshaker ya çok pahalı değilmi ssvd fiyat aldım 32 bin falan dediler kahroldum 😔 zaten her doktor yaptırmıyor

Milkshaker ayy harika bir doğum hikâyesi maşallah. Sağlıkla büyüsün yavrunuz. Dr nuz ve ebenizinde özverisine ayrı hayran kaldım❤️

Milkshaker sağlıkla büyütün insallah icime ferahlık geldi ❤️❤️ bende ssvd adayıyım Rabbim bana da nasip etsin isteyen dileyen herkese 🤲🤲🧿🧿

Milkshaker maşallah 🥰 bende ssvd istiyorum 38. Haftaya yaklaştım pelvik ve bel ağrım çok fazla ama ebe sırtında hissedeceksin ağrılarını dedi . Öyle mi oluyor gerçekten. İnşallah bende kolaylıkla atlatırım çok hızlı gelmiş bebiş 😇

Papatyamoms nefret ediyorum bu sistemden. Geçen arkadaşımız devlette ssvd yapmış hic soylememis ssvd olduğunu valla paşa paşa doğurmuş çıkmış. Benimde ilk deneyeceğim yer orası olacak gibi. Olmazsa çıkar özele giderim 21 istedi benim doktorun bulunduğu hastahane

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Esma_0109 hayır hiç anlamamışlar ama zaten kadin doğuma çok yakınken gitmiş açılması 7 ymis çok soru soramadan doğuma almışlar. 😂

lovecanim ne farkedr ki bildiğin devlet 😊 gerçekten isteyip dua et Rabbimden iste Allah nasip ediyor.. Bi cok ssvd yapan kişinin ağzından dökülenler Rabbim olmasa yapamazdm diyorlar gerçekten Allahın yardımı geliyor

2oglusannesi kesinlikle buna inanıyorum , tevekkül çok önemli, Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun 🤲🏻🌸