Milkshaker Allah hayırlı eylesin, gözün aydın
Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
Papatyamoms nefret ediyorum bu sistemden. Geçen arkadaşımız devlette ssvd yapmış hic soylememis ssvd olduğunu valla paşa paşa doğurmuş çıkmış. Benimde ilk deneyeceğim yer orası olacak gibi. Olmazsa çıkar özele giderim 21 istedi benim doktorun bulunduğu hastahane
2oglusannesi hangi hastane acaba
2oglusannesi devletteki doktorlar anlamamışlar mı
Milkshaker merhaba Allah analı babalı büyütsün inşallah şeyi merak ettim doktora ayrı ebeye ayrı bir ücret mi ödediniz
Esma_0109 hayır hiç anlamamışlar ama zaten kadin doğuma çok yakınken gitmiş açılması 7 ymis çok soru soramadan doğuma almışlar. 😂
lovecanim ne farkedr ki bildiğin devlet 😊 gerçekten isteyip dua et Rabbimden iste Allah nasip ediyor.. Bi cok ssvd yapan kişinin ağzından dökülenler Rabbim olmasa yapamazdm diyorlar gerçekten Allahın yardımı geliyor
lovecanim özel hastahaneyi soruyorsaniz da hatayda reyhanli amerikan hastahanesi
2oglusannesi kesinlikle buna inanıyorum , tevekkül çok önemli, Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun 🤲🏻🌸
2oglusannesi demek ki doktorların abarttığı kadar risk yok
🤦♀️
Yurdışında da bir yıl arayla ssvd yapılıyor ama bizim doktorlar olmaz diyor🤦♀️
2oglusannesi bende malesef bu fıyat sisteminden nefret edıyorum ayrı devletlerin yüzde 95 inin bunu desteklemeyip öcü gibi bakmalarını hiç anlamıyorum
Maddıyat olarak o kadar veremeyeceğim için öncelikle vazgeçtim
Ama yinede hala umudum var arkadaşımızın yaptığı şekilde belki herşey cok hızlı gelişir ve acılmam süperdir ve yaparlar
Bilemiyorum olma ıhtımalı az da olsa bende Rabbim’e bıraktım bu süreci 30 haftalık olucam nerdeyse devlet Hastanesı özel bi çok doktor ve ebeyle konustum görüştüm bu konuyu mücadele ettim kendimce bunu deneyebilmek için , bu saatten sonra bende saldım sez günü alırım öncesinde gelirse ihtimal olursa nasip olursa bakarım olmazsa da gıder olurum sezeryan
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikli ve en önemli duam bu 🤲🏼🥰 Gerisi tevekkül ☺️
Milkshaker merhaba hYırlı olsun doktorunuz dışardan mı geldi
mamyfat93 ben hiç belimde ağrı hissetmedim ki bel fıtığım var çok korkmuştum bu yüzden ama sancı hiç belime vurmadı
Alininannesiiiiiii doktor ayrı ebe ayrı hastaneye ayrı ücret verdik. Çünkü doktorum hastanede çalışmıyor kendi muayenehanesi var. Doğumu anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor.
Asyos34 evet canım doktorumun ayrı muayenehanesi var hastanede çalışmıyor
Papatyamoms Rabbim en hayırlısını nasip etsin yeterki sağlıcakla dogsun kuzucuklar❤️
Milkshaker aynı doktora gidiyoruz 😊Bende 1.ciyi doğurdum şimdi ikinci için gidiyorum.Ve çoğu doktor ssvd kabuk etmiyor.Ablamın ilk doğumu sezaryen ikinci normal doğum Belgin hanımla çok güzel ilerlediler
2oglusannesi hiç mi ultrason muayenesinde dikişini görmemişler , ya da direk her doktor ekranda hasta geçmişini görüyor orada da mı görmemişler. Bana biraz mantıksız geldi .
Ben doktorumun odasına girdiğim gibi ilk neden sezeryan oldu diye sordu benimle ilgili tek bilgisi yokken sistemden gördüğünü söyledi
Papatyamoms ama doktorlar mutlaka ilk doğumunuzun sezeryan olduğunu doğum için gittiğiniz de bilmeli. Rüptür riski var beneği de kendinize riske atmayın doktora bilgi verin ona rağmen belki açılma tam diye yaptırırlarsa ne mutlu. Bende ssvd adayıyım doktoru bilgisi olmadan cesaret edemezdim açıkçası