koalamiyim dikişlerimde ağrı hissetmedim sadece göbeğim büyükçe kaşınma olmuştu.
Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
Milkshaker teşekkür ederim cevaplarınız için 🩷 benim dikişlerim sıkıntılı sanırım 🙈
Milkshaker yaa çok güzel maşallah rabbim naspi etsin de bana da burda. Desteklemiyorlar
Sudee9 hangi şehirde yaşıyorsunuz
- Düzenlendi
Milkshaker doktorum bana henüz ebeden bahsetmedi. 2 ay önce ssvd yi sordum hastaneye 25 bin dedi. Bude ben doktora bi 10 gün önce gittm sanırım dedim ebeleriniz nasıl bana sezaryan destekleyen bir ebe vermeyin en ufak olumsuz bir cümlede pes ederim moralim bozuluyor sezeryani kabul ederim. Çünkü eltim 6 ay önce doğum yaptı onun ilk doğumu normal olmasına rağmen 2 hamileliğinde sancı cekerken odada bebeğin kalbî yavaslamis ebe sezaryan önermiş bebeği riske atma gibisinden konuşmuş sonra şuan benim doktorum da eltimin de doktoruydu o gelmiss bakmaya 10 dk daha dayan demiş eltime doktor sonra düşünürüz sezaryan diye. Eltim diyor 10 dk sürdü yada sürmedi bebeğin kafasının çıktığını hissettim ebeyi çağırdım inanmadı doktor bilgisayardan sanclarimi gördü hemen geldi 3 dk da bitti dedi. Ebe ve doktor gerçekten önemli. Doktorma ben bunu söyledim merak etme en iyi ebeyi veririm sana Bizim ebeler ssvd yi destekliyorlar dedi bakalım inşallah sizin gibi pozitif ssvd hikayemi yazmak nasip olur banada 🤲🌸
lovecanim inşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Ebe gerçekten çok önemli.
Milkshaker Hatay İskenderun
Sudee9 bir sezaryen hep sezaryen değildir diye bir hesap var instagramda. Oraya bakabilirsin canım yaşadığın şehirdeki ssvd yaptıran doktorları paylaşıyorlar.
Milkshaker maşaallah maşaallah 🫠😍 Allahım bana da pozitif ssvd hikayemi yazmayı nasip etsin
- Haftamdayım. 4 sene geçti üstünden ve SSVD için bekliyoruz hala . Çok sevindim sizin adınıza. Burada bende inşaallah ssvd hikayemi yazacağım en pozitifinden 🥹
Merve20 siz nerdesiniz acaba hangi hastane
Kızlar SSVD doğum ücreti normal doğumdan daha mı pahalı. Mesela önceden normal doğum yapmış biri yine normal doğum yapıyor . Birde önceden sezeryan olmuş biri normal doğum yapınca hastane farklı ücretli alıyor
koalamiyim ay gerçekten çok tatlı ne güzel su gibi akmış okurken gözlerim doldu resmen 🥰
Seymamemektar kendim yapmış gibi mutlu oldum , rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeğinizi 🙏 ve tüm ssvd isteyen gebelere nasip etsin rabbim inşallah bu güzelliği 🥹🤲🏻
Milkshaker Cok güzel yazmışsınız hikayenizi bende ssvd adayıyım gercekten ymmut oldu tesekkurler 🙏
Seymamemektar darısı tüm annelerin başına inşallah ☺️
oykum95 amin inşallah canım ☺️
Goncadgy rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah ☺️
Milkshaker muayeneleriniz nasıldı , sezaryen yerinizin kontrolü yapıldı mı ve çatı muayenesi oldunuz mu
Ssvd için doğum öncesi nelere dikkat ettiler 🙏