Faymer1 toplam 35 bin ödedik canım
Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
Milkshaker ya çok pahalı değilmi ssvd fiyat aldım 32 bin falan dediler kahroldum 😔 zaten her doktor yaptırmıyor
Milkshaker ayy harika bir doğum hikâyesi maşallah. Sağlıkla büyüsün yavrunuz. Dr nuz ve ebenizinde özverisine ayrı hayran kaldım❤️
Milkshaker sağlıkla büyütün insallah icime ferahlık geldi ❤️❤️ bende ssvd adayıyım Rabbim bana da nasip etsin isteyen dileyen herkese 🤲🤲🧿🧿
Milkshaker maşallah 🥰 bende ssvd istiyorum 38. Haftaya yaklaştım pelvik ve bel ağrım çok fazla ama ebe sırtında hissedeceksin ağrılarını dedi . Öyle mi oluyor gerçekten. İnşallah bende kolaylıkla atlatırım çok hızlı gelmiş bebiş 😇
Milkshaker bu ikili candır, can. Ben de 2016′da ssvd yapmıştım kendilerinin eşliğinde ❤️
Milkshaker Allah hayırlı eylesin, gözün aydın
Papatyamoms nefret ediyorum bu sistemden. Geçen arkadaşımız devlette ssvd yapmış hic soylememis ssvd olduğunu valla paşa paşa doğurmuş çıkmış. Benimde ilk deneyeceğim yer orası olacak gibi. Olmazsa çıkar özele giderim 21 istedi benim doktorun bulunduğu hastahane
2oglusannesi hangi hastane acaba
2oglusannesi devletteki doktorlar anlamamışlar mı
Milkshaker merhaba Allah analı babalı büyütsün inşallah şeyi merak ettim doktora ayrı ebeye ayrı bir ücret mi ödediniz
Esma_0109 hayır hiç anlamamışlar ama zaten kadin doğuma çok yakınken gitmiş açılması 7 ymis çok soru soramadan doğuma almışlar. 😂
lovecanim ne farkedr ki bildiğin devlet 😊 gerçekten isteyip dua et Rabbimden iste Allah nasip ediyor.. Bi cok ssvd yapan kişinin ağzından dökülenler Rabbim olmasa yapamazdm diyorlar gerçekten Allahın yardımı geliyor
lovecanim özel hastahaneyi soruyorsaniz da hatayda reyhanli amerikan hastahanesi
2oglusannesi kesinlikle buna inanıyorum , tevekkül çok önemli, Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun 🤲🏻🌸
2oglusannesi demek ki doktorların abarttığı kadar risk yok
🤦♀️
Yurdışında da bir yıl arayla ssvd yapılıyor ama bizim doktorlar olmaz diyor🤦♀️
2oglusannesi bende malesef bu fıyat sisteminden nefret edıyorum ayrı devletlerin yüzde 95 inin bunu desteklemeyip öcü gibi bakmalarını hiç anlamıyorum
Maddıyat olarak o kadar veremeyeceğim için öncelikle vazgeçtim
Ama yinede hala umudum var arkadaşımızın yaptığı şekilde belki herşey cok hızlı gelişir ve acılmam süperdir ve yaparlar
Bilemiyorum olma ıhtımalı az da olsa bende Rabbim’e bıraktım bu süreci 30 haftalık olucam nerdeyse devlet Hastanesı özel bi çok doktor ve ebeyle konustum görüştüm bu konuyu mücadele ettim kendimce bunu deneyebilmek için , bu saatten sonra bende saldım sez günü alırım öncesinde gelirse ihtimal olursa nasip olursa bakarım olmazsa da gıder olurum sezeryan
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin öncelikli ve en önemli duam bu 🤲🏼🥰 Gerisi tevekkül ☺️
Milkshaker merhaba hYırlı olsun doktorunuz dışardan mı geldi
mamyfat93 ben hiç belimde ağrı hissetmedim ki bel fıtığım var çok korkmuştum bu yüzden ama sancı hiç belime vurmadı