mombabe evet canım ıkınma hissi geliyor ebe zaten o an ıkın diyor. Dayanılmaz bir sancı geliyor ve ıkındığın an o sancıyı hissetmiyorsun. Benim bebeğim 3330 g 53 cm doğdu. 41+1 haftalıktı
Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
Milkshaker normal doğum istiyorum ama ellerim terliyor korkudan 🙃 inşallah benimde güzel bi doğum anım olur 🙏🏻
Milkshaker gözünüz aydin çok umut dolu bi hikaye olmuş bende nasipse ssvd istiyorum ama fiyati cok yüksek geldi🥹öyle bi zamandayiz ki istek var ama para yok
Milkshaker Darısı başıma demekten başka bişey diyemiyorum☺️ Herkes sağ Salim istediği şekilde kolaylıkla kavuşsun inşallah evlatlarına 🤲🏻
Milkshaker merhaba bende ssvd istiyorum ve aradan 6 yıl geçti ama doktorum yapmıyor yinede ben yapmıyorum diyor 😞
Camlicagizem sizin yaşadığınız durumun aynısını 18 gün önce yaşadım :(
İnşallah nasipse bende 2. de ssvd istiyorum 🤲🏻
Htc26 işte her doktor göze alamıyor. Yaşadığınız şehirde ssvd yaptıran doktor mutlaka vardır iyi araştırdınız mı?
Hernasipvaktineesirdir Uğraşmak istemiyor doktorlar sanırım olan bizlere oluyor ALLAH şişede nasip eder inşallah istediğiniz şekilde
Ummu_hafsa evet yaklaşık ıkı katı ucret alınıyor , henuz yenı bı doktorla görüştüm 9-10 bın normal sez fıyatı ssvd ıcın 25-30 bın dedi , benım bütçem yok malesef istemeyerek tekrar sezeryan olacağım
Milkshaker maşallah 🧿 ya bende çok istiyorum ama fiyatlar uçmuş siz ne kadar ödediniz?
Faymer1 toplam 35 bin ödedik canım
Milkshaker ya çok pahalı değilmi ssvd fiyat aldım 32 bin falan dediler kahroldum 😔 zaten her doktor yaptırmıyor
Milkshaker ayy harika bir doğum hikâyesi maşallah. Sağlıkla büyüsün yavrunuz. Dr nuz ve ebenizinde özverisine ayrı hayran kaldım❤️
Milkshaker sağlıkla büyütün insallah icime ferahlık geldi ❤️❤️ bende ssvd adayıyım Rabbim bana da nasip etsin isteyen dileyen herkese 🤲🤲🧿🧿
Milkshaker maşallah 🥰 bende ssvd istiyorum 38. Haftaya yaklaştım pelvik ve bel ağrım çok fazla ama ebe sırtında hissedeceksin ağrılarını dedi . Öyle mi oluyor gerçekten. İnşallah bende kolaylıkla atlatırım çok hızlı gelmiş bebiş 😇
Milkshaker bu ikili candır, can. Ben de 2016′da ssvd yapmıştım kendilerinin eşliğinde ❤️
Milkshaker Allah hayırlı eylesin, gözün aydın
Papatyamoms nefret ediyorum bu sistemden. Geçen arkadaşımız devlette ssvd yapmış hic soylememis ssvd olduğunu valla paşa paşa doğurmuş çıkmış. Benimde ilk deneyeceğim yer orası olacak gibi. Olmazsa çıkar özele giderim 21 istedi benim doktorun bulunduğu hastahane
2oglusannesi hangi hastane acaba
2oglusannesi devletteki doktorlar anlamamışlar mı