Bsrakrk suni den. Bende çok korkuyorum ama illaki çıkacak bu bebe ve sonum suni gibi geliyor bana nedense inşllh olmaz ama içime öyle doğuyor 😏
38+4 ve 0 açılma
Bsrakrk hayaller böyle hayatlar haftaya belli olacak 😂😂😂
Bende 38im . Bide ikinci dogm olcak . Guya 2.erken olmus kiz erken gelirmis falan . Hic alakasi yok. Kizimda hic gelmek istemiyo kanalada inmemis
mmomyskaan umarim haftayaki muayeneye kadar bi mucize olur ve kendi sancimizla kolaylikla dogururuz 🤌🙏🙏😂😂
38+3 üm bende gelmiyor artık çatlayacağım hiçbir doğum belirtisi de yok devlet hastanesi takipliyim son ana kadar çatı muayenesi de yapmıyorlarmış belki yapsalar uyarılırdı falan aşağısı ama yok. Çok da halsizim hiç bir şey yapasım yok sürekli karnımın altı kaşınıyor hayırlısıyla bir doğursaydık hepimizde 😩😩
Bsrakrk ayyy inşallh canım 😂
Bende 38+4 düm. Hiç sancım falan herkes şu an 4 gözle bekliyor valla bende sabah akşam bekliyorum. Dün bir doktoru izledim tavsiye ettiği iki şey vardı korunmasız ilişkiye girmek , bir de günde 3,4 tane hurma yemek bunları denicem bende
mmomyskaan tarçın ve adaçayını denedin mi ☺️
Bsrakrk ben de 38deyim dün oldum muayene açılma yok ama rahimağzı yumuşamış dedi başlar mı acaba bundan sonra açılma
Mervesultan yok canım denemedim tarçını sıcak suyla mı yoksa soğuk suya mı koyayım
mmomyskaan ben ilk hamileliğimde ılık suya karıştırıp içmiştim