Bsrakrk bosver kz ne kdr gec o kdr iyi 😂 biraz daha buyumus olacak icerde iste inşaallah 😂

Bsrakrk 37+3üm 3 cm açıklığım var bebek kanala da girdi aşırı rahatsız eden mide bulantısı ve sancılar var ebe aramıştı bugün hareketlerinde azalma olursa gel diye hareket de hissetmiyorum sağlık ocağına gidesim var bu sıcakta oraya gidilmiyor daha da kötü napıcam bilmiyorum 🥲

Bsrakrk evet ilk doğumum olacak bende korkuyorum biraz suni sancıdan bilgisi olan varsa paylaşabilir miii normal sancıdan daha zor diyorlar

Bsrakrk biraz daha beklemeyi düşünüyordum da yok bekleyemem gidicem birazdan

Aslim12 valla beni de suni sanci korkutuyor kendi sancin gibi olmaz diyorlar ama tam tersini soyleyenler de var bilmiyorum 🥺 korkunun ecele faydasi yok diyip akışa birakcaz artik kendimizi 🤷

Bsrakrk yürüyüşe devam plates ama zaten ben yapıyordum ki bunları 🙄keşke haftaya 6 cm le muayeneye gitsek ahahah🤣🤣🤣ama nerdeeeeee

Bsrakrk suni den. Bende çok korkuyorum ama illaki çıkacak bu bebe ve sonum suni gibi geliyor bana nedense inşllh olmaz ama içime öyle doğuyor 😏

Bende 38im . Bide ikinci dogm olcak . Guya 2.erken olmus kiz erken gelirmis falan . Hic alakasi yok. Kizimda hic gelmek istemiyo kanalada inmemis

38+3 üm bende gelmiyor artık çatlayacağım hiçbir doğum belirtisi de yok devlet hastanesi takipliyim son ana kadar çatı muayenesi de yapmıyorlarmış belki yapsalar uyarılırdı falan aşağısı ama yok. Çok da halsizim hiç bir şey yapasım yok sürekli karnımın altı kaşınıyor hayırlısıyla bir doğursaydık hepimizde 😩😩

Bsrakrk

irem1057 ben de devlet takipliyim ilk defa dün bakildi catiya hem de iki defa ama henuz bi uyarilma belirtisi de yok 😅 aynenn hayirlisiyla bi dogursak insallahh🙏🙏