Benim şuan buraya atacağım bi kıyafeti yok miniğimin ama sepete ekledim kız ve erkek olarak beğendiklerimi cinsiyeti belli olunca alıcam sabırsızlıkla bekliyorum o günü 🙈😍

Nefised Aminnn hepimizin yavrusu inşAllah🥹 Evet bende çok beğenerek aldım onları 🤭🩵

Bunlarda benim prensesime aldıklarımdan bazıları🩷 hurçta hepsi o yüzden siparişlerimden çektim resimleri aşk yaşıyorum bakıp bakıp 🌸 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻

Nefised bende ogluma o taçlı modelin mavisini, kızıma pembesini aldım yani anneannesi aldı ilk fotoğraf çekiminde giydiricem🤭

minikmucizeemaak ya şu dinazorlu takımlar çok güzel bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığı için almadım ama kış bebeği olcak benim miniğim kış için iyi olur mu nasıl güzel geldi mi ? Bir de Galatasaraylı takımı internetten mi aldınız çok güzel 😍💛❤️

Minikmucizemmm23 Dinazorlular trendyoldan benim de kış bebişi olacak dağlıkla ama illa çıtçıtlı ve battaniye olacak. Kumaşı çok güzel çok beğendim💙 Eşim fanatik ona sürpriz için almıştım Galatasaraylıyı oda çok içime sindi ama bizim burada bi mağazadan aldım internette aynısından hiç görmedim malesef ❤️

Nefised amin inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim cümlemizinki inşallah ☺️

minikmucizeemaak hmm teşekkürler eşim de fanatik Galatasaraylı görünce hoşuma gitti bende burda görmüştüm belki onu alırım ☺️ dinazorlu takımı da trendyolda sepete ekledim kız için de kalpli vardı oda çok hoş cinsiyete göre alıcam bende çok güzeller sağlıkla giyerler İNŞALLAH 😍❤️

Nefised hepsi çok güzel güle güle giysin insaAllah ama cok fazla değilmi cok çabuk küçülüyorlar 3-6 alsaniz daha uzun kullanirdiniz saglikla gelsin🤍