TuqbaArslan ayy ayaklı pandalı pantolondan ve zıbının aynısı bizde de var hepsi şahane güle güle kullanın ♥️🌸
Hastane çıkışlarımııızz🙈
Balbebek012 bende sıcak olur diye düşünüyorum olmazsa zıbın giydirecegiz sadece😂😂
Benim şuan buraya atacağım bi kıyafeti yok miniğimin ama sepete ekledim kız ve erkek olarak beğendiklerimi cinsiyeti belli olunca alıcam sabırsızlıkla bekliyorum o günü 🙈😍
Nefised
Bir tane de yeşil dinazorlu tulum setimiz var ama onun fotoğrafını bulursam ekleyeceğim🥹 Sağlıkla içlerinde görüp büyütmek de nasip olsun hepimize kızlar 💙
Minikmucizemmm23 herşey gönlünüzce olsun 🌸♥️
minikmucizeemaak ay o beyaz trex olanı bende çok beğenmiştim alacaktım nasip olmadı sağlıkla giysin yavrunuz🌸♥️
Nefised Aminnn hepimizin yavrusu inşAllah🥹 Evet bende çok beğenerek aldım onları 🤭🩵
Nefised bende ogluma o taçlı modelin mavisini, kızıma pembesini aldım yani anneannesi aldı ilk fotoğraf çekiminde giydiricem🤭
minikmucizeemaak ya şu dinazorlu takımlar çok güzel bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığı için almadım ama kış bebeği olcak benim miniğim kış için iyi olur mu nasıl güzel geldi mi ? Bir de Galatasaraylı takımı internetten mi aldınız çok güzel 😍💛❤️
TuqbaArslan ayyy kot tulum cok tatliiiii
Minikmucizemmm23 Dinazorlular trendyoldan benim de kış bebişi olacak dağlıkla ama illa çıtçıtlı ve battaniye olacak. Kumaşı çok güzel çok beğendim💙 Eşim fanatik ona sürpriz için almıştım Galatasaraylıyı oda çok içime sindi ama bizim burada bi mağazadan aldım internette aynısından hiç görmedim malesef ❤️
Ikiz_annesii bizimkini de anneannesi aldı 😂
minikmucizeemaak hmm teşekkürler eşim de fanatik Galatasaraylı görünce hoşuma gitti bende burda görmüştüm belki onu alırım ☺️ dinazorlu takımı da trendyolda sepete ekledim kız için de kalpli vardı oda çok hoş cinsiyete göre alıcam bende çok güzeller sağlıkla giyerler İNŞALLAH 😍❤️
Minikmucizemmm23 Aminn Allah razı olsun canım 💙 Evet kalpleri çok beğeniyordum kız içinde, sağlıkla gelsinler inşAllah🫶🏼🤲🏻
minikmucizeemaak amiin canım cümlemizden 🤲🏻🌸
minikmucizeemaak Galatasaray takımı bizdede var ama bizimkisi kız😂