Seval2468 hepsi çok güzel sağlıkla giysin inşallah bebişiniz 🌸♥️

Nefised seninki de ağustos bebeği olacak ve uzun kollu tercih etmişsin benim de doğumum yakın ağustos başı doğumum var uzun aldım ama çocuk bu sıcak ta pişer gibi me geliyor bu arada hepsi şahane ya bayıldım 🥰benim de oğluş Pierre cardin den ben de aldım

__mom1 ay hicc deme bı baka baka bitiremedik o terlikleri hele♥️♥️😇😇

Nefised inşallah canım ♥️bizimde toplam 6 takım oldu artık alirsam büyük alırım herlde 6 aylık yetmez mi ki bunların çok acemiyim bu konuda yaq

Trldyg evet terlikleri hep giydiğini hayal edip bakıyorum 😻😻

__mom1 ♥️😇 gerçeğine de bakarız insllah 🫶🫶

Benimde aldıklarında resmini bulabildiklerimi yüklüyorum 🥰🥰 Sağlıkla giydirelim hepimiz inşallah 🤲🏻🤲🏻

Benim şuan buraya atacağım bi kıyafeti yok miniğimin ama sepete ekledim kız ve erkek olarak beğendiklerimi cinsiyeti belli olunca alıcam sabırsızlıkla bekliyorum o günü 🙈😍

Nefised Aminnn hepimizin yavrusu inşAllah🥹 Evet bende çok beğenerek aldım onları 🤭🩵

Bunlarda benim prensesime aldıklarımdan bazıları🩷 hurçta hepsi o yüzden siparişlerimden çektim resimleri aşk yaşıyorum bakıp bakıp 🌸 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻

Nefised bende ogluma o taçlı modelin mavisini, kızıma pembesini aldım yani anneannesi aldı ilk fotoğraf çekiminde giydiricem🤭