Nefised sağlıkla giysin inşallah hepsini 😊🧿 2. Sıradaki takımı nereden aldınız acaba kızımın adı güneş olacakta güneşli olması hoşuma gitti 😊🌸
Hastane çıkışlarımııızz🙈
Nefised çok güzeller ama çokta fazla almışsınız yaz bebekleri malum giyemiyorlar 2 gün zor giydirdim bebeğime kısa kollu şortlara geçtik sıcaktan
Nefised sagolun sizde inşallah 🤗
Ikiz_annesii evet bende bakıp bakıp yiyorum bu tulumu e bebekten aldım geçen hafta 🫠🥰
ardengunes e bebekten aldım internet sitesinden🌸
2evlat1anne ben kısa veya şortlu çok almamıştım üşür diye alsa mıydım acaba
- Düzenlendi
Balbebek012 ağustosta doğurmuş biri olarak söylüyorum aldıklarınız boşuna 😂 ben iki set hastane çıkışı üç takım ve aklıma gelmeyen birkaç bişi daha aldım sıcaktan giydiremedik iki ay zıbınla kaldı zaten sonra küçüldü kullanmadan ha memleketiniz serinse sorun değil biz doğudayız
Nefised bebeğim 1 haftalık ve yeniden alışveriş yapıldı yazlık şeklinde diğerleri asla giyilmiyor sıcak olduğu için
zehrazeynep adana dan selamlar yanıyoruz burda 😵💫😵💫😵💫herkes yenidopan üşür uzun kollu al dedi havalar çok sıcak mecbur kısa giydireceğiz aldıklarım boşa gitti galiba benim de
Maviijj ben tek başımayım 24.haftada yıkayıp ütüledim ağırlaşmadan yapayım dedim
Nefised çok teşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🩷