Minikmucizemmm23 Dinazorlular trendyoldan benim de kış bebişi olacak dağlıkla ama illa çıtçıtlı ve battaniye olacak. Kumaşı çok güzel çok beğendim💙 Eşim fanatik ona sürpriz için almıştım Galatasaraylıyı oda çok içime sindi ama bizim burada bi mağazadan aldım internette aynısından hiç görmedim malesef ❤️

Nefised amin inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim cümlemizinki inşallah ☺️

minikmucizeemaak hmm teşekkürler eşim de fanatik Galatasaraylı görünce hoşuma gitti bende burda görmüştüm belki onu alırım ☺️ dinazorlu takımı da trendyolda sepete ekledim kız için de kalpli vardı oda çok hoş cinsiyete göre alıcam bende çok güzeller sağlıkla giyerler İNŞALLAH 😍❤️

Nefised hepsi çok güzel güle güle giysin insaAllah ama cok fazla değilmi cok çabuk küçülüyorlar 3-6 alsaniz daha uzun kullanirdiniz saglikla gelsin🤍

Arzu46 Burada sormuşlardı ben internette hiç görmedim eğer internetten aldıysanız ekler misiniz linkini isteyenler baksın 🌸 Sağlıkla giysinler inşAllah kız olursa da şortlu takım düşünüyordum ben 🥹🫶🏼

Tuubaoz 5 adet 0-3 aldım 5 6 adet takım 3-6 şeklinde aldım 3 ay için 5 adet çok mu sizce benim ilk olduğu için bilemedim az gibi geldi hatta 😂

Nefised bence yeterli zaten yikayip yikap giydiriyoruz ama 6 ay olarak 10 takim olsa cok iyi olur kucukler hemen küçülüyor çünkü 3-6 9-6 en ideali

Nefised sağlıkla giysin inşallah hepsini 😊🧿 2. Sıradaki takımı nereden aldınız acaba kızımın adı güneş olacakta güneşli olması hoşuma gitti 😊🌸

Nefised çok güzeller ama çokta fazla almışsınız yaz bebekleri malum giyemiyorlar 2 gün zor giydirdim bebeğime kısa kollu şortlara geçtik sıcaktan

Tuubaoz ben sadece 3 6 ay arası aldım belki daha fazlası vardır hepsini kontrol edemedim bide büyük almak istemedim çocuğumun gelişimi nasıl olacağını bilmediğim için zamanla alırım diye düşündüm

Balbebek012 ağustosta doğurmuş biri olarak söylüyorum aldıklarınız boşuna 😂 ben iki set hastane çıkışı üç takım ve aklıma gelmeyen birkaç bişi daha aldım sıcaktan giydiremedik iki ay zıbınla kaldı zaten sonra küçüldü kullanmadan ha memleketiniz serinse sorun değil biz doğudayız