KumCi 😂😂bende en fazla 60 i gördüm hamilelikte 70 gördüm diye sevidnim ama bı baktım geri düşmüşüm 😂😂 Kaderimiz bu sanırım benim boyda var biraz hiç belii değil kilom

Minaa_m bana da dedi şimdiden sonra kilo alman lazım diye ama yesem de alamıyorum anlamadım gitti 🥴

MerveSoner45 Allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah hep başıma tez canlılıktan ne geliyorsa geliyor zaten 😮‍💨😮‍💨

Ada_ada maşallah internette araştırdığımdan haftasına göre gramı fazla bile söyledi doktorumuz ama tartıya yansımıyor bu ben kilo alamıyorum 🙈🙈

KumCi amin canım Allah razı olsun inşallah sende sağ sağlim alırsın o huy bendede var çok sinir bozucu ya tezcanlı olmak keşke şöyle rahat olsam hiçbirşeyi takmasam diyorum ama nerdeee

Deletedmom_116 sen uzunmuşsun da boyuna göre kilon iyidir ben de şöyle 55-60lara çıksam fena olmaz 😂😂

MerveSoner45 valla böyle olmayan halimizden anlamaz gerçekten bu şekilde yaşamak çok zor inşallah bunu başarabiliriz 🥲🥲

KumCi benim 21. Haftadan sonra belli olmaya başladı o haftalar da yemeği fazla kaçırmışım da azıcık hazımsızlık varmış gibi duruyordu 21 e kadar pantolonlarımı eşofmanlarımı giydim hep

1. Haftadan sonra çıkıyor yani merak etmeyin 😀 ben hiç çıksın istemiyordum ne kadar büyük göbek o kadar çok çatlak riski bana göre iç karnım geniş olsun diye çok dua ettim ama son trimester a gidiyorum artık bundan sonra daha da büyür gibi

KumCi Aynen bende de öyle, hatta geçen kontrolde 200 gram vermişim 🙈 Biraz korktum sordum doktora bebeğin kilosunda mı sorun var diye, yok dedi, sen kilo versen bile bebek annenin kilosundan alır zaten, eğer 45 kilonun altında hamile kalsan sorun olurdu kilo almaman ama kilon iyi dedi.

KumCi 25. Haftadan sonra çıktı disaridan daha yeni yeni belli oluyor sizin icin erken şuan 32+2 hala kimse inanmıyor

Avril kız bırak büyüsün hamile olduğunu hisset azcık darısı da bize inşallah çatlayacaksak da çatlarız yeter ki bugünlerin tadını çıkarabilelim 🥲

KumCi çıkar kızz bi kadın görmüştüm burda 37. Haftalarda falan göbek dümdüz nerdeyse😂😂 daha erken😂

Ada_ada bana da şimdiden sonra kilo alman lazım deyince ve alamayınca strese girdim haliyle bir de bakıyorum göbek yok hemen postlara sarılıyorum 🥴