KumCi amin canim inşallah Rabbım saglik sıhhat versin yavrularımza😍😍😍

KumCi yok canım kilo almıyorum bebek beslenemiyor diye korktuk hatta iştah açıcı felan kullanacaktım doktor normal dedi gerek görmedi

KumCi tek derdin bu olsun büyüdükçe o tekmelerle nasıl canın yanıyor bi bilsen kaburgalarım kırılıyor sanki 36 dan selam olsun

KumCi Ya benim 27. Hafta bitiyor, dar giymesem kimse anlamıyor. Ama bence avantaj en azından hareketlerimiz rahat oluyor, bebeğin kilosu iyi olduktan sonra sorun değil bence😊

Bebiskosuu ahahahaha o kadar belli olmuyor yani 😂😂 ben umudu keseyim göbüşten 🙈 bizim de çıkmayacak belli 😂😂😂

M-Y2020 sırf bu sebepten doğurduktan sonra korunmayacağım bari ikincinin tadını çıkarayım ahahshahaha

KumCi 34+4 olduk ama dışardan belli olmuyo hamile olduğumu bilenler de doğurdun mu nerde senin karnın diyolar 🤷🏻‍♀️

KumCi 😂😂bende en fazla 60 i gördüm hamilelikte 70 gördüm diye sevidnim ama bı baktım geri düşmüşüm 😂😂 Kaderimiz bu sanırım benim boyda var biraz hiç belii değil kilom

Minaa_m bana da dedi şimdiden sonra kilo alman lazım diye ama yesem de alamıyorum anlamadım gitti 🥴

MerveSoner45 Allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah hep başıma tez canlılıktan ne geliyorsa geliyor zaten 😮‍💨😮‍💨

Ada_ada maşallah internette araştırdığımdan haftasına göre gramı fazla bile söyledi doktorumuz ama tartıya yansımıyor bu ben kilo alamıyorum 🙈🙈

KumCi amin canım Allah razı olsun inşallah sende sağ sağlim alırsın o huy bendede var çok sinir bozucu ya tezcanlı olmak keşke şöyle rahat olsam hiçbirşeyi takmasam diyorum ama nerdeee