ElifKarata aminnn çok çok amiiin 🥰
Hala göbüş yok 😭
Semiha_0320 3570 doğdu ama şişleri vs inince 3100 kaldı
MerveSoner45 Allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin darısı da bize inşallah hep başıma tez canlılıktan ne geliyorsa geliyor zaten 😮💨😮💨
KumCi amin canım Allah razı olsun inşallah sende sağ sağlim alırsın o huy bendede var çok sinir bozucu ya tezcanlı olmak keşke şöyle rahat olsam hiçbirşeyi takmasam diyorum ama nerdeee
Deletedmom_116 maşallah demekki iç karnın geniş benimde öyle galiba 30 haftamdayim fazla göbeğim yok ama kilosu iyi dedi doktor inşallah zayıf doğmaz
Deletedmom_116 sen uzunmuşsun da boyuna göre kilon iyidir ben de şöyle 55-60lara çıksam fena olmaz 😂😂
MerveSoner45 valla böyle olmayan halimizden anlamaz gerçekten bu şekilde yaşamak çok zor inşallah bunu başarabiliriz 🥲🥲
KumCi benim 21. Haftadan sonra belli olmaya başladı o haftalar da yemeği fazla kaçırmışım da azıcık hazımsızlık varmış gibi duruyordu 21 e kadar pantolonlarımı eşofmanlarımı giydim hep
- Haftadan sonra çıkıyor yani merak etmeyin 😀 ben hiç çıksın istemiyordum ne kadar büyük göbek o kadar çok çatlak riski bana göre iç karnım geniş olsun diye çok dua ettim ama son trimester a gidiyorum artık bundan sonra daha da büyür gibi
KumCi 25. Haftadan sonra çıktı disaridan daha yeni yeni belli oluyor sizin icin erken şuan 32+2 hala kimse inanmıyor
Mervvvever içim rahatladı yine ne yalan söyleyim 🥲