KumCi çıkar çıkar benim bi anda çıktı 16. Haftadayım şu an😂 ama bünyeden bünyeye göre değişir zayıf olduğum için de çabuk çıkmış olabilir

KumCi E daha çok minik Normal ben 37. Haftadayım daha yeni belli oldu 😬

1. Haftadan bildiriyorum bugün biri emin de olamadım ama var mı bi şey dedi hshshshs hala öyle büyük bi göbeğim yok ayva gibi kişiden kişiye değişiyor. Ve göbek erkenden cıksa gerçekten insan bıkar çünkü taşıması zor hareket kısıtlıyor nefes alamıyorsun son bi ayda çıkıp hemen doğum olmasında bi keramet varmış gerçekten

NewMom__ kız ben de zayıfım 158 boyum var 49 kiloyum o yüzden de strese girdim niye çıkmıyor diye 😂😂😂

KumCi ilk gebeliğin ise normal benim 27. Haftaya kadar hiç yoktu ve çok az kilo almıştım sonradan çıktı bundada gören direk anlıyor hamile olduğumu

KumCi 18 de azıcık vardı benim 25 im hala belli değil desem yeri

Nurkcy ahahahaha eee doğuracaksın yaa hiç belli olmasaymış 😂😂😂😂

KumCi amin canim inşallah Rabbım saglik sıhhat versin yavrularımza😍😍😍

KumCi yok canım kilo almıyorum bebek beslenemiyor diye korktuk hatta iştah açıcı felan kullanacaktım doktor normal dedi gerek görmedi

KumCi tek derdin bu olsun büyüdükçe o tekmelerle nasıl canın yanıyor bi bilsen kaburgalarım kırılıyor sanki 36 dan selam olsun

KumCi Ya benim 27. Hafta bitiyor, dar giymesem kimse anlamıyor. Ama bence avantaj en azından hareketlerimiz rahat oluyor, bebeğin kilosu iyi olduktan sonra sorun değil bence😊

Bebiskosuu ahahahaha o kadar belli olmuyor yani 😂😂 ben umudu keseyim göbüşten 🙈 bizim de çıkmayacak belli 😂😂😂

M-Y2020 sırf bu sebepten doğurduktan sonra korunmayacağım bari ikincinin tadını çıkarayım ahahshahaha

KumCi 34+4 olduk ama dışardan belli olmuyo hamile olduğumu bilenler de doğurdun mu nerde senin karnın diyolar 🤷🏻‍♀️

KumCi 😂😂bende en fazla 60 i gördüm hamilelikte 70 gördüm diye sevidnim ama bı baktım geri düşmüşüm 😂😂 Kaderimiz bu sanırım benim boyda var biraz hiç belii değil kilom