KumCi 20 haftadan sonra cıkıyor hele ki ilk gebelıkse daha geç cıkıyor

KumCi henüz kayısı kadar ondandır 😂😂çıkar cnm cikarr nefes alamıyom 39.haftadayizz. benimki 22 den sonra çıkmaya basladi

KumCi bebegın saglıklı olması onemli bazıların iç karınları dar oluyor cabuk belli oluyor yada ne bileyim onceden gobekleri oluyor daha cabuk bellı oluyor kimseyle kıyaslama yapmayın bebegınız saglıklıysa cokda onemli değil göbek

KumCi bende göbeğim biraz çıktı diye üzülüyorum ahahahaha

KumCi çıkar kız zayıfların çabuk çıkıyo😂

KumCi İlk gebeliğimde 19.haftada bile karnım yoktu ama şuan 12.haftadayım karnım şişik değişiyor duruma göre canım zamanla oluşur 🥰

Bence şükret benimde öyleydi 20. Haftaya kadar hüçbşy yoktu hatta kimse anlamıyodu hamile olduğumu 20den sonra bir anda çıkıverdi şimdi 31 haftalık hamileyim karnımdan yatamıyorum😏

Cemre777 çıktığında sanırım bu şekilde post açacağım 😂😂😂

Deletedmom_116 bir tek doktor kontrolünden sonra doktorum bebek iyi dediğinde azcık rahatlıyorum sonra yine aynıyım 😂😂😂 aman bakma bana iyi olsunlar da bekleriz biz göbüşümüzün çıkmasını 😂😂😂

Ozlmcgrci biliyorum bunları kız ama benimle aynı haftada ilk gebeliği olan kadınlara bakıyorum davul gibiler 🙈🙈

Sevval0308 Rabbim kucağına da almayı nasip etsin darısı bize inşallah yakında davul gibi olurum ben de 😂😂😂

Ozlmcgrci öyle tabi orası da 😮‍💨 inşallah sağlıklı da ilerler kucağımıza alırız tek dileğim bu 🥰