KumCi çıkar kız zayıfların çabuk çıkıyo😂

KumCi İlk gebeliğimde 19.haftada bile karnım yoktu ama şuan 12.haftadayım karnım şişik değişiyor duruma göre canım zamanla oluşur 🥰

Bence şükret benimde öyleydi 20. Haftaya kadar hüçbşy yoktu hatta kimse anlamıyodu hamile olduğumu 20den sonra bir anda çıkıverdi şimdi 31 haftalık hamileyim karnımdan yatamıyorum😏

Cemre777 çıktığında sanırım bu şekilde post açacağım 😂😂😂

Deletedmom_116 bir tek doktor kontrolünden sonra doktorum bebek iyi dediğinde azcık rahatlıyorum sonra yine aynıyım 😂😂😂 aman bakma bana iyi olsunlar da bekleriz biz göbüşümüzün çıkmasını 😂😂😂

Ozlmcgrci biliyorum bunları kız ama benimle aynı haftada ilk gebeliği olan kadınlara bakıyorum davul gibiler 🙈🙈

Sevval0308 Rabbim kucağına da almayı nasip etsin darısı bize inşallah yakında davul gibi olurum ben de 😂😂😂

Ozlmcgrci öyle tabi orası da 😮‍💨 inşallah sağlıklı da ilerler kucağımıza alırız tek dileğim bu 🥰

Caizint bak işte yalnız değilim ahshahshaha

NewMom__ daha ne kadar zayıf olayım kııııaaazzzz 😂😂😂

KumCi çok kücük cıkmaması normal 25. Haftada gobeğim cıkmaya baslamıstı :) 38+5 teyiz 8 kg aldım suan cogu kişiye göre göbeğim hala kücük ama bebek gayet normal, önmli olan göbek değil bebek☺️

KumCi kız zaten çıkmadın şimdi daha iyi yoksa karnın dahada büyür çatlak felan boşver otur şükret bence 😁