Agg0207 bende onu aldım inşallah kullanıp göreceğiz 🙏🏼
Emzik Önerileriniz 👶🏻
Susamuruuu Philips avent aldım bende kızıma zaten ikili oluyor
Bebeğin emme refleksi icin ve meme reddini oluşturmaması için düz uçlu emzik önermişti bir ebe bu avent düz uçlu mu acaba kullananlar ben ne demek olduğunu bilmiyorum
Susamuruuu almadım kullanmıyacağım emzikte biberon da
Avent aldim bakalim tutacak mı
Doğunca göreceğiz
Az önce phlips avent ultra air aldım. Philips com tr de 149.99 tl olmuş.
Başlarda kızıma avent kullandım sonrasında mamajoo ya geçtik . Mamajoo daha hesaplı ikisini de severek kullandık.
Susamuruuu nuk kauçuk damaklı
Philips avent kullandık biz çok memnun kaldık. hiç emzik tutmayan çocuk bile aventi hemen tutuyor başka marka alsanız da mutlaka aventi de deneyin bence pişman olmazsınız 😊
Susamuruuu
Ilk oglumdada bununla basladik simdide bununla baslicam 🥰
Sabina08 aynısını bende civilden 189 TL ye aldım ama tutmadı 😒
Susamuruuu Bibs
Susamuruuu Bebeğim 8 günlük. E bebekte satılan 40-50 tl arası olan emziklerden aldım, tuttu 🌺
Susamuruuu klasik her eczanede bulunan damaklı wee baby ilk bebeğimle kullanmıştım ve çok memnun kaldım yine wee baby( tutup tutamayacağı belli olmayan) emzik alacagim… emzige o kadar para vermeye gerek yok kesinlikle
Susamuruuu Philips avent memnun kalmıştım
Susamuruuu bize hastane de ebe de sadece philips avent air önerdi.
FatmaDkmts canım benim kızım hiç doymuyordu saat başı emmek ve hiç bırakmak istemiyodu yaz sıcağında düşünsene ufacık bebek terden yapış yapış uyku yok dinlenme yok. Süt nasıl artsın göğüste süt birikmiyodu ama baktım emzikle 1 buçuk 2 saat idare ediyoruz öyle öyle bi düzen oluştu bizde çok şükür o zamanlar ve ben 1 buçuk yaşından sonra bıraktırdım kızıma emziği sadece 1 gece aradı o kadar tercih meselesi ama şuan 2.ye hamileyim ilk alıcak olduğum avent emziktir biberine evet ön yargılı olanları anlıyorum ama emzik kurtarıcı benim için ♥️
Kalbiimde2can bnde bnu aldm çok övülüyo🥰
Susamuruuu kesinlikle nuk meme reddi vs olmadı doğumdan çıkar çıkmaz tuttu
Susamuruuu Bibs ( silikon uç , cunku kaucuk ucu kızım kabul etmedi) ve philips avent kullanıyorum ben yenidoğandan itibaren kızıma. Şimdi oğlum olcak ona da aynı şekilde aldım tutarsa tabi.