• Öneri
  • Emzik Önerileriniz 👶🏻

Başlarda kızıma avent kullandım sonrasında mamajoo ya geçtik . Mamajoo daha hesaplı ikisini de severek kullandık.

Philips avent kullandık biz çok memnun kaldık. hiç emzik tutmayan çocuk bile aventi hemen tutuyor başka marka alsanız da mutlaka aventi de deneyin bence pişman olmazsınız 😊

Susamuruuu Bebeğim 8 günlük. E bebekte satılan 40-50 tl arası olan emziklerden aldım, tuttu 🌺

Susamuruuu klasik her eczanede bulunan damaklı wee baby ilk bebeğimle kullanmıştım ve çok memnun kaldım yine wee baby( tutup tutamayacağı belli olmayan) emzik alacagim… emzige o kadar para vermeye gerek yok kesinlikle

FatmaDkmts canım benim kızım hiç doymuyordu saat başı emmek ve hiç bırakmak istemiyodu yaz sıcağında düşünsene ufacık bebek terden yapış yapış uyku yok dinlenme yok. Süt nasıl artsın göğüste süt birikmiyodu ama baktım emzikle 1 buçuk 2 saat idare ediyoruz öyle öyle bi düzen oluştu bizde çok şükür o zamanlar ve ben 1 buçuk yaşından sonra bıraktırdım kızıma emziği sadece 1 gece aradı o kadar tercih meselesi ama şuan 2.ye hamileyim ilk alıcak olduğum avent emziktir biberine evet ön yargılı olanları anlıyorum ama emzik kurtarıcı benim için ♥️

Susamuruuu Bibs ( silikon uç , cunku kaucuk ucu kızım kabul etmedi) ve philips avent kullanıyorum ben yenidoğandan itibaren kızıma. Şimdi oğlum olcak ona da aynı şekilde aldım tutarsa tabi.

Susamuruuu bana ilk oglumda dogumdan sonra hastanede doktorum vermisti cok memnun kalmistim umarim sende cok memnun kalirsin 😍

Susamuruuu avent shootie aldı bitek bebeğim birinci aydan sonra emzik verdik biz emzirmeyi etkilememek için oğlum güzel emiyor emziğide bağlılık gibi değil destek olarak kullanıyoruz şu an vermesem aramıyor

Philips avent aldim ilk oglumdada bir bucuk yasina kadar dogumdan itibaren kullandim simdi ikinci oglumada avent aldim onu kullanicaz nasip olursa

Nurasya
    Bibs markasını öneririm . Çevremde bütün emzikleri red edip sadece onu alan çok bebiş var . Bence denemelisin 🌸

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.