• Öneri
  • Emzik Önerileriniz 👶🏻

Susamuruuu oğluma Avent aldım ama aman emzik verme dişleri bozulur vs kocam ağzına sokturmadı o emzik hala duruyor kutuda kızıma onu kullancam yapısal olarak avent seviyorum 🥰

Susamuruuu avent aldım kızıma zamanında 18 ay emdi😂ve ben çok rahattım direk tuttu başka hiç emzik alıp denemedim. Şimdi 2 numarayı bekliyorum cinsiyet belli olsun ilk alacağım şey avent emzik 🤭

Susamuruuu avent al canım ben çok araştırdım ve arastirmalarim sonucu avent dışında bir marka almanın bana vicdan yapturacagini hissettim ve avent aldim 😂

Bende avent aldım ama 3 aylık hala tutmuyor istemiyor bi alışsa enazından uykuda daha rahat edicez sürekli uyanıyor çünkü önerisi olan varmı oğlumda da avent almıştım hemen tutmuştu ve çok iyi oluyor uykuya geçişte falan

Oioi markasının emzigi 0 18 Ay kullanılıyor çok öneririm canim

Susamuruuu 0-6 ay olarak avent. 6+ ay olarak da frig aldım bakalım İnşallah güzeldir. Bunları çok öneriyorlardı

Ben tommee tippee oneriyorum kesinlikle

NurtenB canim emzik kullanmak istemiyorum ben ne gibi yararını gördünüz emziğin anlatır mısınız

Susamuruuu İlk kızımda oioi ve bibs kullanmıştım çok kolay tutmuştu başka emzik kabul etmiyordu o yüzden oğlum içinde onları aldım hastane çantasına koydum 4 gün önce doğum yaptım ama ne yaptıysam emzik tutmadı 😂😂 dün eczaneden klasik her yerde bulunan damaklı wee baby getirdi annem şunu bi deneyelim dedi ay maşallah dün geceden beri göğsümü çıkartıp hemen onu veriyoruz tutuyor çıkartmıyor 😅 dünya kadar paralar dökmeye gerek yokmuş bebişin canı keyfi ne isterse nasıl isterse öyle alıyor

Bn avent soft aldım iz yapmıyormuş

Susamuruuu avent mavent boş gerçekten çünkü genelde tutmuyor damaklı emzik daha iyi kidste açılan postalardan da bilirim genelde bebeğim avent tutmadı öneriz nedir derler