ruya-s arzu akar doktorum
DOĞUM ÜCRETLERİ
Smymrt anladım canım
Ozgu_momy ankara 18.500 sezeryan
Kızlar bende pcos var geçen ay çatlama iğnesi kullandım gebelik oldu maalesef kimyasal ile sonuclandı
Bu ayda aynı şekilde femara+gonal f ve çatlama iğnesi kullandım 4 tane yumurta 22’23 arası büyüklüğündeydi,bugün 12 .günü hiç bir belirtimde yok bu arada doktorum Pazartesi iğneyi vurdu salı günü sabah akşamı değerlendir demişti değerlendirdim Çarşamba gününü de aynı şekilde değerlendirdim sizce ne yapmalıyım beklenmeli miyim test için 🥹💙💙
guzelanne01_ bedavasan bıraz pahalı 😁 biz nurs öuayeneye bile 800 veriyoruz
Eceee valla hiç belli olmaz doktorumdan memnunum bide başından beri oraya gidiyorum diye devam yoksa gidilecek gibi değil ben sezer hocaya gidiyorum sen kime gidiyorsun
Sibelll355 2ay önce muayene ücreti 1500dü doğum ücreti de 24.500 ancak zamlanmış ya da zamlanacak olabilir. İlk kan tahlilleri içinde 4000tl tahlil parası istemişlerdi
pembeblog hangi hasthane acaba
gulsahtky benim doktorumda operator normal 9000 zorunlu 11500 istege bagli 14500 dediler doktorunuz kim?
İzmir ayrancılar medifema mayene ücreti 600₺ doğum ücreti(sezeryan veya normal fark etmiyor) 14bin fakat zamsız hali. Son asgari ücret güncellemesiyle artacaktı (biz fiyat sabitlemesi yaptık)
Nur001 Hadi hayırlısı olsun evet bende öyle yapacacim soyledim tansiyonu falanda gidince artık bakacak nstde burda gircem inşallah😊 Siz nerde yaşıyorsunuz Erzincan değil mi
Bsrcip şuan Elazığ daki medikal park hospital hastanesine sami güngör doktorumun adı memnunum ben
Ozgu_momy esenyurt elitium normal 12 bin sezaryen 15 bin. Mesai dışı olursa 5 bin fark ediyormuş
Ay bu fiyatlar ne kafayı yiyicem okudukca devlet hastenesine gitmekle cok dogru bi karar vermişim 😁
Nur001 Özgür hoca kime yetişsin 😃 randevu bulamıyorum 😏