Ulkuuuu Derya ya gideceksen memnun kalma konusunda birsey diyemiyorum memnun kalmayabilirsin çünkü çok çabuk muayene yapıyor çok memnun kalmadım diyen oluyor ben daha önce gitmiştim ona güler yüzlü bi doktor onu söyliyim başta da canım i

IMom24 doç lar benim söylediğim fiyat canım senn kide doç sa söylediğim fiyattır uzmanlar daha düşük oluyor

Nergisari2 ay tabi kaybetmeyelim birbirimizi bende bi çok kişiden eli hafif diye duydum sezeryanda nasıl işime yarayacak bilmiyorum ama 😅 önce doğuran haber versin 😅

Ulkuuuu bilmiyorum canım ama yaptırır bir yaptırmasın son ayında git son ay muayenelerini ona ol doğumunda ona yaptır tatbikinde yapar bence sonuçta özel bi hastane ve son dakika istersen doktor bile değiştirebilirsin

İstanbul Ataşehir Avicenna Hastanesi
      Muayene 500 ₺
      Doğum 12.000 ₺

1983 yoo normal sigorta heralde dedm bi yerden sonra muayene ucreti almiyorlar cunku ozl sigorta olsa oncesindede 15 tl alirlardi.

Deryam35 Ben henüz 15 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi Cem Büyüktosuna gittim ama biraz yapmacık ve samimiyetsiz geldi. Hamilelikten sonra biraz araştırma yaptım, doktorları araştırdım ve Bülent Turgut ay ile ilgili çok pozitif yorumlar okudum. Hamilelikte kendisinden randevu aldım. İnanılmaz tatlı, samimi ve içten biri. Dakikalarca karşısına alıp anlatıyor. Ultrasonlar uzun sürüyor ve herşeyi detaylıca gösteriyor. Baştan savma hareket etmiyor asla. Aklına takılan herşeyi gönül rahatlığıyla sorabiliyorsun. Ben kendisinden şimdilik çok memnunum. Umarım böyle devam eder ☺️

Damsun medıkalpark15000 dogum(pazarlık yaptık) muayne 525 le basladık enson 1015 verdık. Salıda dogumum var

Bsrcip Elazığ’da tavsiye üzerine birçok doktor gördüm, ben en çok Gülşen Kutluer’den memnun kaldım. Gülşen hocayı çok sevdik. Bir tanıdığımın sıkıntılı bir doğumu vardı, birçok hastane ve doktorla görüştüler sadece Gülşen Hoca kabul etti ve acil doğuma aldı.

Meva23 çok yazdım ama yine yazıyım🤣🤣medilines Hastanesi Fatma şenes

Eceee erkan bey de çok iyi bende sezer hoca yokken 1 kere göründüm kendisine genel olarak doktorları hepsi iyi hastanenin memnun kalırsın 😇

boymomyz ben kilis te oturuyorum. Evet cok sicak artik hava bunaltiyo. Dogumu dusunmuyorumki korkmayayim 😄😄

Dilek1903 uzun mu bakıyor yoksa kısaca bilgilendirip geçiyor mu açıkcası ilk gebelik olunca bu çok zor bir kararmış.