DOĞUM ÜCRETLERİ
Nergisari2 ay tabi kaybetmeyelim birbirimizi bende bi çok kişiden eli hafif diye duydum sezeryanda nasıl işime yarayacak bilmiyorum ama 😅 önce doğuran haber versin 😅
İstanbul Ataşehir Avicenna Hastanesi
Muayene 500 ₺
Doğum 12.000 ₺
1983 yoo normal sigorta heralde dedm bi yerden sonra muayene ucreti almiyorlar cunku ozl sigorta olsa oncesindede 15 tl alirlardi.
- Düzenlendi
PamirKayra keşke şaka olsaydı 😏
Deryam35 Ben henüz 15 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi Cem Büyüktosuna gittim ama biraz yapmacık ve samimiyetsiz geldi. Hamilelikten sonra biraz araştırma yaptım, doktorları araştırdım ve Bülent Turgut ay ile ilgili çok pozitif yorumlar okudum. Hamilelikte kendisinden randevu aldım. İnanılmaz tatlı, samimi ve içten biri. Dakikalarca karşısına alıp anlatıyor. Ultrasonlar uzun sürüyor ve herşeyi detaylıca gösteriyor. Baştan savma hareket etmiyor asla. Aklına takılan herşeyi gönül rahatlığıyla sorabiliyorsun. Ben kendisinden şimdilik çok memnunum. Umarım böyle devam eder ☺️
Sevval0308
Hangi hastane? Doktorunuzu da belirtir misiniz?
Dilek1903 36+5
Damsun medıkalpark15000 dogum(pazarlık yaptık) muayne 525 le basladık enson 1015 verdık. Salıda dogumum var
Ozgu_momy Bursa Nev Esentepe hastanesi. Muayne 565 doğum ücreti 12000
Melikekar123 fuat demir di bir kere muayene oldum direk değiştirdim pişman oldum gittiğime
Meva23 çok yazdım ama yine yazıyım🤣🤣medilines Hastanesi Fatma şenes
Fadimehizz sanada az kalmış sağlıkla al kucağına yavrunu 😇
Eceee erkan bey de çok iyi bende sezer hoca yokken 1 kere göründüm kendisine genel olarak doktorları hepsi iyi hastanenin memnun kalırsın 😇
flowerlover evet canım adanadayım medikalpark seyhan eski metro hastanesinde Sezer Filiz Erdal a gidiyorum çokta memnunum işinde gayet iyi 😇
Dilek1903 uzun mu bakıyor yoksa kısaca bilgilendirip geçiyor mu açıkcası ilk gebelik olunca bu çok zor bir kararmış.