Ozgu_momy muayene 415 dogum şimdilik 11 😀 buna şükrediyoruz diğerlerini duyunca

Hatice_k Farabi ye geçtim. Medova da fuat beye tavsiye üzerine gitmiştim adam ilgisiz ve yanlış bilgiler verdi direk değiştirdim. İyiki değitşrmişim diyorum fiyatlar da oraya göre uygun doktorum da çok çok iyi Allah ondan razı olsun

Hatice_k cuma günü 390 tl verdim muayene ücreti. Doktorum refika selimoğlu. Aşırı ilgili aşırı bilgili gerçekten arkadaş gibi anlatıp anlayan bi doktor. Zorunlu sezeryan olacağım

Bussraablg gül hanıma gidiyorum gayet memnunum çok ilgili doktor hasta ilişki değilde arkadaş yaklaşımı var güven veriyor

Ipektoss26 evet ama bebişin ilk tahlilleri bizim sigortamıza dahil oluyormuş sonradan bebişe sigorta şart

pamukannesi59 bende gül hanıma gidiyorum size şu tarifte falan gelin diyor mu bana hiç birşey söylemedi kafam karıştı baya 🤭

Melisamls inşllah cuma günü sezeryan olacağım ama ücretler değişmiş 700 tl muayene 11 bin sezeryan olmuş sürekli de değişiyor

prensesannesi__ ben gül hanımdan memnunum ya alakası ilgisi doktor yeribe dost yaklaşımı harika kendimi rahat hissediyorum olası durumlara karşılık kendi numarasını bile veriyor ulaşın bana diye

7 gün sonra