ballikedii zorunlu sezeryan olma sebebini öğrenebilirmiyim? Bide neden özeli tercih ediyorsunuz?
DOĞUM ÜCRETLERİ
Ozgu_momy Konya başkent doğum 10000 yatak uxreti 1500 + tahlil olursa onun ücretleri dediler
2oglusannesi makat gelişli bebeto bir de karnımda 70 dikiş var çocukluktan kalma bebeğim dönemiyor hep sol tarafta ve bağırsaklarım karın duvarıma yapışık sezeryan sonrası onlar halledilecek karnımdaki o dikiş izi kapatılacak. Doktorum özelde özel takipçiyim zaten ama normalde doktorum Florence hastanesinde benim aile dostum benim için başka hastaneye gelecek doğuma orada olacak floremcede 70.000 doğum suamda…
Nurmert güncel fiyat onur beye sordm
1996snl bende Medipol bahçelievlere gidiyorum hangi doktor sizin memnun musunuz
Onemother1 haziranda zam olabilir demişlerdi bana da 😊 hastaneden çok memnundum o yüzden içim rahat etti o fiyat olmasına rağmen 😅
ballikedii yaa senin durumlar baya farklıyms böyle bir yanıt beklemiyordum. Allah kolaylık versin kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu ❤️
aleynaerol evet çok iyi bir doktor asla pişman olmazsınız üstelik kendisi anne bebek dostu
fztanne_ 38+5 cnm :)
Urfa’ya taşınacağım 3 ay kaldı doğuma orda hangi doktor hangi hastane orada yaşayanlar yazabilir mi 🥰
Zuzum84 çok. Fazla yaa
Sevval0308 hangi hastane acaba
Ozgu_momy bursa medikabil hastanesi muayene ücreti 355 doğum 8500 sezeryan
serapsariaslan deniz hanıma
İstanbul sultanbeyli saygi hastanesi
Normal dogum 9500
Sezeryan 11500
İstege bagli sezeryan 14000
HnfeShn ne zaman sordunuz acaba
guzelanne01_ Merhabalar geçmiş olsun doktorunuz kim di