Ozgu_momy Konya başkent doğum 10000 yatak uxreti 1500 + tahlil olursa onun ücretleri dediler

2oglusannesi makat gelişli bebeto bir de karnımda 70 dikiş var çocukluktan kalma bebeğim dönemiyor hep sol tarafta ve bağırsaklarım karın duvarıma yapışık sezeryan sonrası onlar halledilecek karnımdaki o dikiş izi kapatılacak. Doktorum özelde özel takipçiyim zaten ama normalde doktorum Florence hastanesinde benim aile dostum benim için başka hastaneye gelecek doğuma orada olacak floremcede 70.000 doğum suamda…

Onemother1 haziranda zam olabilir demişlerdi bana da 😊 hastaneden çok memnundum o yüzden içim rahat etti o fiyat olmasına rağmen 😅

ballikedii yaa senin durumlar baya farklıyms böyle bir yanıt beklemiyordum. Allah kolaylık versin kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu ❤️

Urfa’ya taşınacağım 3 ay kaldı doğuma orda hangi doktor hangi hastane orada yaşayanlar yazabilir mi 🥰

Ayseee60 bence de en mantıklısı benim acıbadem sigortam var ama doğumu 1 yıl sonra karşılıyor o yğzden öss çok mantıklı

Ozgu_momy Antalya medstar topçular hastahanesin de olacak inşallah Doktorumun adı Mustafa Sağlam ilk dogum olacağı için 9.500 tl ücret verildi Sezeryan yada normal fark etmiyormuş

İstanbul sultanbeyli saygi hastanesi
        Normal dogum 9500
        Sezeryan 11500
        İstege bagli sezeryan 14000