AmineSH Nrfsn46 aynen mide yanmam benimde oluyo ikindi zamanları oluyo 1 haftaya yakındır bebek hareketleri dışardan görünüyor vurdukça filn çok tatlı 🥰 ama yaaa ❤️
Eminefe38 AysegullM bizde eşimle aynı tartışmadayız o efehan ben egehan istiyoruz ikna ederseniz beni de bilgilendirir misiniz 😂😂
Dilek-Ela Safinaz27 çok zor ya ayağı vajinadan çakacak gibi hissediyorum ve geceleri uyuyamıyorum resmen sizin nasıl geçiyor
Safinaz27 Dilek-Ela benim de aynı vajinada çok baskı var doktor bebek biraz aşağıda dedi çok fazla ayakta durmamam gerekiyormuş
Hilalars Yeter80 kalp atışını duydunuz mu pekiiii ay ne güzelll ☺️ ben bugün yine gittim dr baktı 11 mm olmuş kese dedi ama kalp atışı için çok erken dedi 🥲
Yeter80 Hilalars yok daha duymadık 😊 bayramdan sonra randevu aldık o zaman gidersek belki duyarız inşallah 🥰🥰
selmaa12 1babyyalcin benimde şükür iyi geçiyor evet bel ağrısı bende de oluyor sağ bacağım ağrıyor bide magnezyum kullanıyorum
dilekgi123 Dilarabagg ne güzel herkes erkenden öğrenmiş 🤗 Allah tez zamanda sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin 🥰
Aselelif-mucize34 Kocburcuu bakalım bekleyelim temmuz 5te gitcem 9haftalik oluyoruz nasip olursa duyarız İnslah canim😍