• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

A-eren Evet öğrendim %60 Erkek ♥️hatta suanda ikili test haftasımdayız ,bugunde onun icin ayrıca perinatoloji bölümüne aldiğim randevuya gittik , burun ve ense ölcüsü vs down sendromu kontrolu gibi muayeler , cok sükür bir şey cıkmadı bu doktorda ,% 70 erkek dahada değişmez dedi ,kan verdim bide ona bakıyolar sizin belli mi?

laviniamom01 sağ salim kucağımıza alalım insaAllah 🤲😍 benim ikinci gebelik bir oğlum var sezeryan olmuştu ilki şimdi Ssvd düşünüyorum 😊 Muşluyum İstanbul’da oturuyorum siz 🤗

Ezoo28 inşallah canım seninde fazla olmaz inşallah Allahım hepimize yardım etsin 🥰

Aysenur_seyit bugün sağlık ocağına gittim dayanamıyorum artık hamileler için bi ilaç verdi bulantım olduğunda yemek yemeden önce içecekmişim ama hergün değil

Bbuusra benim de cumartesi günü kontrolüm var belli olur mu bilmiyorum.

Nrfsn46 aynen mide yanmam benimde oluyo ikindi zamanları oluyo 1 haftaya yakındır bebek hareketleri dışardan görünüyor vurdukça filn çok tatlı 🥰 ama yaaa ❤️

Pamuk ctesi günü sezaryen için gün aldık bu gün artık gelmeyince riske atmak istemedik 🥲

AysegullM bizde eşimle aynı tartışmadayız o efehan ben egehan istiyoruz ikna ederseniz beni de bilgilendirir misiniz 😂😂