Fuhrer Burcuozz 29+4 de gittim kontrollerin aylık olarak ilerliyor ama 4 temmuzda bir kontrolum daha var ondan sonra haftalık gideceğim
Duygu_nur52 Aysenur_seyit ben söyledim su içtiğimde bile çıkarıyorum dedim hap verir misiniz dedim sizde gidin bidaha dayanamıyorum diyin en ufak lokmamda çıkarıyorum diyin
Duygu_nur52 Aysenur_seyit ben anlamıyorum sanki kendileri çekiyorlar verin ilaç ne olmuş yani valla gece gündüz demez oldum
Zeynep-92 Minikmucizelere evet maalesef var mide bulantısı var halsizlik cok var insallahbiter en kısa sürede
Yeter80 Hilalars yok daha duymadık 😊 bayramdan sonra randevu aldık o zaman gidersek belki duyarız inşallah 🥰🥰
Ozzo 1babyyalcin aynen 1 gün ☺️ kızımız olacak inşaallah sizin erkek sanırım öyle gördüm .iyiyiz daha bu ay çok şükür . Detaylı ultrason yaptırırdınızmı ?
Kobican perosy teşekkür ederim sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :) bende bel ağrısı değilde biraz mide bulantısı var bide canım tuzlu ve ekşi şeyler istemeye başladı.
AmineSH Nrfsn46 yok benimde çok değil ama sabah daha küçük akşam çok daha belirgin oluyo 😂 ama normalde hamile olduğum belli yani elhamdülillah sonunda 😂