• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

ElifKyncu0 burda yapmayı planlıyorum ne ailemin ne de kaynanamın evinde rahat değilim sezeryan olcam ama kaynanam bunu umursamaz ikinci gün başlar bebeği bizde görcez gel hadi die die kafamı s***ker o yüzden en iyisi evim oğlunu bile doldurur oğlumda 12 günlükken ağzıma sıçtı resmen bunda güvenemiyorum

Zeynep-ece Amin inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah🙏 Benim de öyle ya ne alınacak tam bilmiyorum ama kıyafetleri hazır sadece beyaz zıbınlardan bir kaç tane daha ekleyeceğim 👶 Biberon emzik ve süt sağma makinası kaldı sadece almadığım dün bezlere de baktım indirimdeydi ama eve götürene kadar su gibi olurum diye onu da alamadım yanımda birisiyle gittiğimde ben de halledicem onları ve bitiyor 😄 Bebek hazır benim lohusa pijama takımı depend gibi eşyalarım hazır değil hepsi çok uğraştırmayan şeyler olduğundan acele etmedim öyle bekliyorum şuanlık ☺️

AmineSH benimki iyi gidiyor çok şükür ama bu günlerde mide yanmalarim başladı sizinki nasl geçiyor

Ozlem7167 normal sanırım 12.haftaya kadar olması ☺️ sağlıklı olsunlar da tek bulantı olsun önemli değil