• Gebelik
  • Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷

Aysenur_seyit bugün sağlık ocağına gittim dayanamıyorum artık hamileler için bi ilaç verdi bulantım olduğunda yemek yemeden önce içecekmişim ama hergün değil

Bbuusra benim de cumartesi günü kontrolüm var belli olur mu bilmiyorum.

Nrfsn46 aynen mide yanmam benimde oluyo ikindi zamanları oluyo 1 haftaya yakındır bebek hareketleri dışardan görünüyor vurdukça filn çok tatlı 🥰 ama yaaa ❤️

Pamuk ctesi günü sezaryen için gün aldık bu gün artık gelmeyince riske atmak istemedik 🥲

AysegullM bizde eşimle aynı tartışmadayız o efehan ben egehan istiyoruz ikna ederseniz beni de bilgilendirir misiniz 😂😂

Safinaz27 çok zor ya ayağı vajinadan çakacak gibi hissediyorum ve geceleri uyuyamıyorum resmen sizin nasıl geçiyor

Mehtapkaya yok regl gibi değil bıçak saplanıyor gibi karnımın altında oluyor ve çıkıyor

Yeter80 kalp atışını duydunuz mu pekiiii ay ne güzelll ☺️ ben bugün yine gittim dr baktı 11 mm olmuş kese dedi ama kalp atışı için çok erken dedi 🥲

Dilek-Ela benim de aynı vajinada çok baskı var doktor bebek biraz aşağıda dedi çok fazla ayakta durmamam gerekiyormuş

Dilarabagg ne güzel herkes erkenden öğrenmiş 🤗 Allah tez zamanda sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin 🥰