Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
Aysenur_seyit 10+2 1 gün varmış aramızda 🥰
yagmuryalcinn- ben de 10+2 💖🙏🏻
Sevvalerdmm bugün 10+4 olduk teyzesi☺️ Mide bulantın var mı senin de ya
Kızlar birşey sormak istiyorum dün lekelenme oldu ama nasıl anlatsam akıntı içerisinde açık kahve leke gibi az.Tabi hemen acile gittim doğumhane bölümüne gönderdiler karından ultrason ile bakıldı rahim ağzı uzunluğu kese bebek hepsi iyi dedi. Alttan bakmak istedi dr ama istemedim( nöbetçi dr erkek ve eşimin arkadaşının arkadaşı yani tanıdık ve beni tanıyor haliyle çekindim karından bakılmasını istedim)Tahliller yapıldı enfeksiyon yok. Kendini çok yormuşsundur ondan olabilir dedi bol istirahat ağır kaldırma dedi. Lekelenmenin fotoğrafını attım kendi dr uma durumu anlattım geleyim mi dedim bence bir sorun yok endişelenme dedi (doğuda bir ilçedeyiz şuan dr.um 2 saatlik uzakta o yüzden bir anda çıkıp gidemiyorum) şuan akıntım yok leke yok ama endişeliyim neden oldu ki 😪
34+4
aysenurellaa Ay çin takvimine baktın mı? %90 doğru çıkıyor 😍 dün arkadaşımın iki hamileligine baktım doğru çıktı, ve bende kızımınkıne baktım oda doğru çıkmıştı 😄 şimdi ki hamileligime bakıyorum bunda da erkek diyor 😅 Sanada bakalım istersen? Önce kontrol amaçlı oğlununkine bakalım, bakalım doğru çıkacak mi? Çıkarsa şimdi ki hamileliğine bakalım 😍 bana doğum tarihin ve hangi ayda / yılda hamile kaldığını yazsan yeter ♥️ Bende merak ettim şimdi
5+6 🥹♥️
selmaa12 uras kaan 👼🏻 güzel geçiyor canım şükür sorunsuz 🙏🏻 bu aralar ara ara bel ağrılarım oluyor onun harici bi sıkıntımız yok senin nasıl geçiyor
Mavi5454 erkek canım sizin ne
Ozzo 1 gün aramız sanırım 22+6 oldum bugün nasıl geçiyor hamilelik bebişin cinsiyeti ne 🥰
Kocburcuu yaaa ben duymadım acaba neden olabilir 3ye hamileyim normelde hep özele giderum iki kizimda da erken duyduk bunda devlete gittim dediki haftaya gel
TKumsall sen kaç haftalıkken öğrendin
Havvabuzoba erkek ❤️