Buketduru35 bende 17 hafta bir gün 🥰🥰🥰🥰😍😍
Aynı Haftada Olanlar Tanışsın🩷
aaallegraa tabiki
Zeynep-92 mide eksimem var cok rahatsiz ediyo o yuzden istahimida kapatiyo bide halsizlik var
Eksime sendede var mi
Zumra_elif61 😅 Anladım. Kars’ta doğum yapacaksanız iyice araştırma yapın ben Kars’ta ki hastane koşullarını çok sevmedim maalesef. Rizede de iyi bir doktor bulup onunla devam edeceğim. Sezeryan olacaksınız ve çocuğunuz var yanınızda birisi bulunması iyi olacaktır nerede rahat ederseniz orada doğumunuzu gerçekleştirin ben annemin yanındayım şuanlık ilk çocuğum olacak annem yardımcı olacak bana kaynanamla ilişkimiz yok görüşmüyoruz.
Havva-2134 evet o agizdaki kötü tattan bende duzgun yemek yiyemiyorum doktorum surup yazdi ama yarim saat fayda ediyo
Minikmucizelere yok ben kusuyorum hiç mide yanması falan yok zaten kahvaltı hariç ne yersem evde direk kusuyorum yemek kokusuna da tahammül edemiyorum
Duygu_nur52 ay o da zor ya insallah cok sürmez
FatimaNur51 hayırlısıyla bi doğsaydı yazınca sizinki farklı tarih sandım. Daha erken çünkü 🤭
Duygu_nur52 ben de ne yesem kusuyorum doktor ilaç felan verdi mi
Fatmaakoglu ikinci bebiş mi benim İlk bilmiyorum nasıl dogacak kestiremiyorum.benimde heyecan artıyor yaklaştıkça nasıl Bir şey çıkacak merak içindeyim 😄
Yareneylul amin inşallah canım
Hilalclk evet benim ikinci bakalım bende yüzünü felan çok merak ediyorum sağlıklı olsunlar da zaman her şekilde geçiyor
Aysenur_seyit 10+2 1 gün varmış aramızda 🥰