zilanmtee ben ombre yaptırdım ama diplere işlem uygulanmadığından sorun olmadı kokusuda yoktu dışarda bahçede uygulandı

zilanmtee ben kendim kuaförüm önceden sürekli boyatiyorlardi kendimde hamile kalınca boyadım ama doktorlar 6 aylık olana kadar fazla önermiyor kimyasal olunca 6dan sonra açık havada istediğiniz boyayı yaptırabilirsiniz zararı olmuyor

Ahenq Şimdiki kınaların içinde kimyasal oldugunu soyledi doktor.O yuzden sadece bitkisel boya dıyorlar ama illaki birazda olsa kimyasalsız boya olmaz.Sonucta sacın rengini degıstırıyor.

3 aylikken boyadim kokusuz olandan almistim hic bisey olmadi

zilanmtee ben iki kez boyadım yine boyucam inşallah bir sorun teşki etmez 7bucuk ayligiz suan

zilanmtee 31 haftalık gebeyim yeni boyattık doktor 20. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi

zilanmtee ilk 3 ayımda boyattım şuan 27 haftalığım hafta sonu yine boyatacagim organik boya kullanıyorum

zilanmtee canım temiz içerikli ürünlerle boyayabilirsin kokusu olmuyor ben arkadaşıma boyatıyorum bitkisel boya ileilk haftalardan beri, dikkat etmen gereken nokta bi yere deneyip alerjen etki olup olmadığına bakman kana karışıyor deriye sürme şu bu diyorlar ama kremler, yediklerimiz, giydiklerimiz kimyasal ve boya olmayan tek birşey bile yok rahat ol

sultanireem ay ağzına sağlık ya gerçekten bozulan psikolojileri ve buna bağlı hormon seviyeleri bebeklerine daha çok zarar veriyor farkında değiller hamilelik bir hastalık hali değil üstelik insanın kendini beğenmesi ve özenmesi her zaman önemli olmalı
Bu konuşanların üstündekilerde kimyasal ve boya içeriyor, içtikleri suyun damacanasıda plastik yedikleride hormon o zaman