zilanmtee 33 haftalık hamileyim 31 haftada kendim boyayıp kestim bir sorun olacağını sanmıyorum ben küt kestim siyaha boyadım ama kimyasal yani açıcı gibi boyalar sıkıntı olabilir doktoruna danış bence
Hamilelikte Saç Boyama 😕
Çok mühim gerçekten saç boyatmak. Bebeği en ufak bir riske dahi atmamak gerek. Sonradan acaba demek iyi olmaz
EsraUlusoy 8 haftalık odluk daha yeni. Boyasam olur mu acaba
zilanmtee ilk bebegimde 3 aydan sonra bisey olmaz dedi doktor ve boyattim hic bisey olmadi cok sukur
Youngmotherr
Kendime deil de başkasına boya yapsam da kokusu zararlı olur mu acaba bebeğim için
zilanmtee saç dibine surmeden yine 4 aylıkken kızımda boyattım önlere çerçeve yaptım şimdi bu cuma bu bebisimde de boyaticam.diplere çok değmeden.sac boyasının kanıtlanmış bir gerçeği yok evet.kimyasal belki boya kokusu zehirleyebiliyor onun içinde maske ve yahut açık hava uygun olur..valla soluduğumuz hava bile artık leşken hele de bir suru hastalıklar.ganimet egzoz kokuları bilmem biseyler boyami yaparım kahve veya yoğurtta yerim bişey olmaz Allah’ın izniyle..sonuçta bebeğime zarar gelsin diye yapmıyorum bunu morel olsun diye ve dibine çok degmedigi takdirde saç telinden de hiç bişey olmaz
serife123123 size ne desene… bosver, takma. Hamilesin sen çok özel bir süreçtesin milletin ne dediğini ne düşündüğünü bu kadar önemseme bence canım. Bebeğinin sağlığına ve kendi sağlığına odaklan bunlar yerindeyse senden mutlusu olmasın mesela etrafında o kadar mutlu ol :)
Canseel13 evet kendilerine hasta muamelesi yapıyorlar ve bunu bebek için yaptıklarını söylüyorlar kadın her dönemde kadındır ve kendi değerini her zaman bilmelidir şartlar neyi gösteriyosa yapmalı bence boyanın açıklanabilir bi zararı yok bilim insanları bile zararlı bişey bulamamışlar çok bilenlerde orda burda millete ders veriyo
Benim doktorum hiç bir şekilde boyamaya izin vermedi en doğalında bile kimyasal var öneremem dedi bende 22+4 hamileyim boyatmadım valla görünüşümde umrumda değil önemli olan bebeğimin sağlığı
Carpediem_7 fazla solumamanız gerek
sultanireem
Evet haklısınız kadın bakımlı olmalı kendini salmamalı ama bu illa boya yaptırmak değildir bir saç düzleştirmek de bakımdır hafif makyaj da bir bakımdır temiz olmak en önemlisi hanımlar…
Ben bakımlı olmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın
Doktorlar artık uğraşamıyorlar en az riskte olan ay da boyatın diyorlar ama yine risk faktörü var bunu anlatmak istiyorum.
Sizler hiç dil konuşma terapistlerine gittiniz mi?
Allah muhtaç etmesin.
Zihinsel yetersizliği olan evlatları görseydiniz ya da otizm ve diğer sendromlu evlatları bırakın boya yaptırmayı inanın yüzünüze krem bile sürmezdiniz evladım etkilenecek diye..
Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Benim yazılarım işte bu sebepten yoksa kimse kimseye neden karışabilir ne diyebilir?
Doğum yaptıktan sonra mis gibi boyatırsınız arkadaşlar hiç acele etmeyin.🥰🥰
Ben 10. Haftam doktor direk bitkisel boyayla boyayanilirsin dedi ve doktorum çok iyi biri başarılı bir doktor bitkisel olarak yapabilirsin tek şart açıcı oreal olmaması dedi