zilanmtee 3kere boyadım .ve 3aylik dönem bittiyse sorun olmuyor

zilanmtee bn boyatacam bitkisel amonyak yoksa içinde sorun yok düz boya zaten organik boya olunca sorun olmuyor

Ben de boyadım ilk aylardan sonra bir problem teşkil etmediğini söylediler

Ben de bugun sordum doktoruma, çok görüş var fakat illa boyatacaksan 6. aydan sonra temiz icerikli bi boya kullanabilirsin ama ne kadar temizdir içeriği tartişılır ben gebeliğimde boyamadım cok önermiyorum dedi.

Bu hafta doktor kontrolünde 11. Haftada doktorum bitkisel organik boyayla boya serbest oldugunu belirtti açıcı oreal yasak dedi sadece bende hemen dibimi koyu renk boyattım

Bende 35. Haftamdayım oje sürmek istiyorum. Ama korkuyorum. Hem ojede hem sonrası asetondan 😫

zilanmtee aynı dertten mızdaripim ama doktorum kesinlikle önermiyim hint kınasıyla kaş boyamama bile onay vermedi. Bekadar hamileler için boya var densede bencede içeriğinde illaki kimyasal vs oluyodur. İlk hamile kaldığımda çok üzülmüştüm çünkü iakak kısımlarımda beyazlar var şuan 18. Haftalığız ama pekte umrum deil izin verirse doktor doğuma yakın yaparım vermezse çokta önemli değil.👶🥰

zilanmtee bence doğurana kadar bekle hiç o toplara girme altı üstü 9 ay boyamayacaksn boyanın hertürlüsü zararlı bitkisel boya yok doğal boya dibine yapmadım ucuna yaptım bence her sekılde zarar boş ver kardeşim

Benvebebegim o kadar da deıl abartma boyayı asetonla kafandan çıkaramazsın saç dıplerın emıyor ama Ojeyi çıkarabılırsın asetonla ayrıca tırnak keratin yapılı gözenek yapılı deıl saç dıpın gozeneklı emiyor

zilanmtee hamile kalmadan önce saçımda bal köpüğü boya vardı. Hamile kalmadan önce hepsini kendi rengime çevirdim. Hafif bir ton farkı oldu uzadıkça ama çok belli değil. Ben önceden planımı yapıp boyayıp korunmayı bırakmıştım. Çünkü sağlıklı değil. Emzirirken de uzun bir süre boyamayı düşünmüyorum. Ne zaman bebeğin emme sıklığı azalır, ek gıdaya geçer o zaman sütü buzlukta saklayıp boyadıktan sonra birkaç gün emzirmeyerek boyayabilirim. Bir arkadaşım emzirirken bu şekilde boyadı.

zilanmtee ben 19 da boyadım canım ama öncesinde de boyuyordum yani ilk kez boyayacaksan alerjik reaksiyon olabilir

Cidden merak ediyorum, bebeğin sağlığından önemlimi? Tabiki zararı var. Saygı duyuyorum seçiminize fakat asla boyatmam. Bebeğim saçımdan daha önemli . Herkesin kendi kararı tabi .

zilanmtee merhaba daha 2,3 haftalıkken boyamişdim.Şimdi şükür 8 aylık olduk çok şükür rabbime herşey yolunda ama doktorunuzla konuşmakta fayda var