Bende doktorumun izniyle ombre yaptirdim ama diplere hic islem yaptirmadim birde kuaforun bahcesi vardı islemi orada yapti hic koku almadim

Bitkisel, zararlı kimyasal içermeyen boyalar var. Gratiste de var. Tek renk vs düşüyorsanız kendiniz boyayabilirsiniz

elifsen bu tartışmayı sabitledi.
    elifsen, başlığı Hamilelikte Saç Boyama 😕 olarak değiştirdi.

Hanımlar yapmayın evladınızı riske atmayın. Son zamanlarda bebeklerde görülen anomali riskleri çok fazlalaştı.
    Gerekirse boyasız gezin evladınızın sağlığı ile oynamayın. Kimyasallar bebeğin zihinsel bedensel gelişimi için çok büyük riskler. Acele etmeyin sağlıkla alın evladınız kucağınıza sonra boyatırsınız. Çok ta elzem birşey değil boyatmak.Hamilesiniz zaten kim ne diyebilir görünüşünüz hakkında size?
    Bebeğinizin sağlığı herşeyden önce gelir🧡

zilanmtee ben kendi doktoruma danıştım bu durumu bebeği etkilemiyor yani o kimyasal bebeğe geçmiyor kokusundan ve uzun bir işlem olduğundan pek tavsiye etmiyoruz açık havada yapılabilir dedi .

Ayselina6 bende boyatmak istedim, ama korkuyorum, 5 kişide boyatır bir şey olmaz, 1 kişi boyatır, Allah korusun bir şey olur, o 1 kişide ben olurum Allah korusun. Boyatmadım. Allah evladımı sağ salim zamanında kucağıma almayı nasip etsin ❤️🙌🏼

Ayselina6 ya neler diyorlar bir bilsen, benim ilk 3 ay halsizlik ve biraz zor geçmişti bu yüzden iş yerinde kendime istediğim kadar özen gosterememistim simdi cok şükür iyiyim (5.ayimdayim) kötü görünüyorsun iyice saldin kendini filan neler neler 🤦🏻‍♀️
        Hala sinir oluyorum aklima geldikce
        Baş düşmanım olsa hamileyken bu şekilde uğraşmam ama insanlar iğrenç gerçekten

Benim çok yakın arkadaşım kuaför dükkana gittim saç boyası vardı yapıyorlardı çok az durdum sonra eve geldim uyudum ve uyandığımda aşırı derece baş dönmesi mide bulantısı oldu bildiğiniz kokudan zehirlendim gibi bişey oldu kendime gelemedim saatlerce .

Ben de ombremi tazelemek istiyorum. 20. Haftadayım. Diplere değmesinde sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum. Beyazım yok saçım kumral ama gözüm sarıya çok alışmış karanlık görünüyorum sanki. Sırf iyi hissetmek için açıkçası

zilanmtee benim çok fazla beyazlarım var üstelik gebelik öncesi sürekli boyadığım için saçımda birden fazla renk var 25+4 henüz boyamadım ama dün kontrolümde doktoruma sordum boyaybilirsin organik saç boyası ile dedi. Evet evlatlarımız sağlığı herşeyden önemli ama ben asla boyama yapma etme diyenlere karşıyım anne adayı kendini iyi hissedecek kafasına takmayacak ki bu bebeğe d yansımasın. Hem hamile kuaförler var sürekli saç boyuyorlar kokuya maruz kalıyorlar. Allah’ın izniyle bir şey olmaz eşimin abisinin düğünü var bir ay sonra ondan önce boyayacağım

zilanmtee eşim balkonda boyadı siyah yaptık boyayı sürdü 10 dk felan beklettik birde maske taktım

zilanmtee Ben detaylı ultrasonu bekledim boyatmak için, çok şükür bir sorun görünmedi. Bir ay daha bekleyeceğim ,7. Ayda boyatacağım. Kuaförüm amonyaksız boya ile boyayacak

3 ay bebek anne kanindan besleniyor ilk 3 ay sakincali sonrasinda doktorum da kuafor de problem olmayacagini soyledi 🌚 boya sorun olsa sigaradan uzak durun, parfüm, ağda, kozmetik vs bunlar da kimyasal dusundugumuzde 🌸

İlk 3 ay genetik olarak cok fazla beyazım olmasına ragmen boyatmadım.4. Aydan sonra doktorumun izni ile uzun arastırmalar sonucu, içinde kimyasalı en az olan ve kesinlikle kokusuz olan boya olarak loreal inoa yı buldum ve onunla 2-3 kere boyattım.Benim saçıma gore izlenimim Kimyasal kokusu gelmedi,herhangi bir tahrişe sebep olmadı.Herkesin kendi tercihidir tabıkı ama market boyası kesınlıkle onerilmiyor içerdigi amonyaktan dolayı.Eger asırı beyazınız yoksa bence illa boya demeyin.Veya artık doguma dogru olabilir.